Publicerat i Pandia

Nya örhängen!

Idag kom örhängena ifrån Pandia, likadana som dem ni kan beställa billigare från min sida. Dem är verkligen jätte, jättefina. De i bergkristall ger sken av att vara blåa när man har dem på sig, mamma sa det i alla fall när jag provade dem att hon tyckte dem såg blåa ut fast stenen är vit. Lite tufft :) De svarta i hematit syns riktigt bra för hjärtat är jättestort och fint! Så tack så mycket Sickan och ni andra där borta!Fick väldigt mycket positiva kommentarer på jobbet idag förresten om min nya tröja ovan! :)
Publicerat i Pandia

Happy Sessa...

Har varit världens segaste människa idag hela dagen, somnade rätt sent igår så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig strax. Körde hem syrran och Aspen efter jobbet sedan har jag bara tagit det lugnt och tittat på Medan du sov. Jag ÄLSKAR den filmen! Har älskat den sedan jag var liten och har den på DVD.

Men som ni märker blev det ingen träning idag.. Men jag skippade hämtmat och lagade kyckling iaf, det är ju lite positivt?

Vet ni, som tack för att jag gjort Pandia plåtningen och så fick jag välja ut lite smyckesfavoriter från deras sortiment och idag fick hem mitt favorithalsband, matchande örhängen & ett par uuuuuursöta örhängen med hjärtan! Måste erkänna att jag tyckte dem var så himla underbara när jag såg dem på Becca's blogg, så jag mailade Sickan och sa att dem måste börja sälja dem men dem är lite speciella så inte så lätta att ordna... Men dem lyckades ordna ett till par som jag fick hem idag! Jag är världens lyckligaste :)

Går självklart att ordna så ni kan beställa detta via webshoppen eller från Pandia's egen sida (kanske dock inte hjärtörhängena men maila vid intresse). Hänget går att ta av så man kan sätta det på vilken kedja man vill!

Sedan fick jag även 5st fotlänkar! Ska ge bort några, till vilka blir en överraskning :)

Nu ska jag sova! Natti natti.
Publicerat i Pandia

Jag är unik.Fick iaf Kåvepenin utskrivet åt mig så har varit på apoteket och hämtat det nu. Fick även ett litet stick i fingret, poor me hehe. Annars kom dem inte fram till speciellt mycket, han sa att Kåvepenin kanske inte ens kommer hjälpa för han sa att det är svårt att säga vad bihåleinflamation beror på. Men vi får hoppas på det bästa och se helt enkelt. En 10 dagars kur väntar för mig nu.

Sedan till anledningen av min rubrik! Det är nämligen så att jag fick hem ett nytt halsband från Pandia idag! Blir alltid lika glad när dem skickar mig något fint, allt är fint i mina ögon :) Fick i alla fall ett gult hänge och det är det är ingen annan som har ett likadant för dem har tagit fram det enbart åt mig! Så på så sätt är jag unik :) Visst är det kul! Älskar när man är själv om något, man känner sig så speciell då. Nu kan jag matcha det med mina gula fina örhängen jag fick förut och den gula ringen jag har :) Snyggt!


Nice huh?
(Länkkedjan går att beställa från webshoppen och det finns massvis med hängen i andra färger! Ni har väl inte missat vilka toppenerbjudanden det är just nu? Kolla in www.jessi.se/webshop)

Nu ska vi äta guaccamole (stavas det så?) och tacos. Mumsigt. Blir lagom att tillaga när det är massa fotboll på tv. Just nu kikar vi Spanien - Ryssland. Heja Torres! ;)