Publicerat i Pandia

Är det verkligen julafton imorgon?

Hej allihopa, hoppas ni haft en bra dag!

Ber om ursäkt för en sån dålig uppdatering idag, men sov (oväntat nog... eller inte) ända till klockan fyra fast tanken var att gå upp mycket tidigare. Efter det har jag fixat och donat massor! Har slagit in Patrik's och mina julklappar, tagit ner granen från vinden och klätt den samt öppnat en tidig julklapp! Armbandet och örhängena nedan kommer ifrån http://www.pandia.se - ett STORT TACK till Sickan & Pandia!Jag har verkligen jättesvårt att förstå att det är julafton imorgon. Dels för att vi inte köpt massa julklappar till varandra i år utan bara en åt oss själva, och dels för att det inte är någon julkänsla utomhus heller... Vart är snön liksom :( Men har ju varit så här de senaste åren så det är väl inget oväntat egentligen.

Nu ska jag försöka få mamma att sy in min klänning lite som jag tänker ha på mig imorgon, och sedan måste jag hoppa in i duschen. Himlans skönt att jag är ledig till och med den 26e iaf!

CDM!

Nu har jag precis suttit och pratat med en tjej som jobbade på Sicilien och hotellet där jag var med mamma i somras! Hon hittade mig via msn spaces och så lade vi till varandra på msn. Var väldigt roligt att prata med henne om Sicilien, hur det är i Palermo (där hon var ifrån och där jag ska bo) samt en hel del om hotellet där jag hoppas på att få jobb!

Så nu vet jag lite mer om allting, men det fick mig bara att längta ännu mer till min resa och den 8e mars! Men var roligt att prata med henne och vi pratade även om att eventuellt träffas när jag kommer dit, är kul om man lär känna lite folk som känner staden liksom.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting en stund, eller gör en sak - lyssnar fortfarande på Bella's lullaby ♥