Lady Madonna.

God morgon.

Har precis gått upp och ska alldeles strax åka iväg med Madonna till Haninge Djurklinik. Hon ska kastreras så därför kommer jag inte se henne på hela dagen, för man ska hämta henne vid 17. 00 - 17.30 men jag jobbar fram till midnatt..

Nu ligger hon och biter mig i fötterna! Aj aj, dags att åka :) När jag kommer hem igen blir det snabba ryck ner under täcket igen för börjar inte förrän 12.00!

Puss

Italienska kursen.

Igår fick både mamma & syrran kallelse till italienska kursen jag bokat in oss tre på, men inte jag. Jag blev lite smått nervös ett tag att jag var den enda som inte skulle komma med för det är inte alltid säkert att alla får plats i samma kurs... Men så idag kom även min kallelse så nu känner jag mig lugn igen :)

Så nu ska jag betala in kursavgiften på 1595 kr och sedan måste jag ta mig in till Karlavägen 4 någon dag och köpa kursmaterialet!

Efter det är det bara se fram emot kursstarten den 23e september och varje tisdag 19.15 - 20.45 de kommande 10 veckorna! :D

Italien uppdatering.

Tänkte jag skulle uppdatera lite kring Italien planerna :)

Jag har fått klartecken angående tjänsteledigt från jobbet; alla papprena är påskrivna så från och med den 1a mars - 1a september är jag alltså tjänsteledig! Jag flyger inte förrän den 8e mars, men kan vara skönt att ha en vecka hemma innan för att fixa och dona innan själva resan med packning och sånt. Har fortfarande svårt att förstå hur jag ska få plats med all min packning för minst två månader i en väska som max får väga 20 kg!!!

Jag har även betalat in en anmälningsavgift till Folkhögskolan som ordnar med mitt boende och kursen i Palermo, så betalade in 1000 kr igår där även avbokningsskydd ingår. Resten av pengarna skall betalas in ungefär en månad innan själva kursen börjar, så har ett bra tag på mig att spara pengar. Letar dock fortfarande extrajobb om någon vet något.

Italienska kursen som jag, mamma & syrran bokat in (nybörjarkurs) här hemma i Sverige drar igång den 23e september och det ska bli väldigt spännande :) Ser fram emot det väldigt mycket! Det är en 10 veckors kurs med ett kurstillfälle varje vecka. Kursen kostar 1595 kr exkl. utbildningsmaterial och hålls via Medborgarskolan.

Jag har även också fått papper ifrån CSN som jag ska skicka in sen så jag får studiebidrag när jag är där borta. Det kommer röra sig om ungefär 5000 kr som jag kommer få för hela perioden, men bättre det än ingenting!
Även papper om skolan i Palermo har kommit där jag fått en karta markerat med var skolan ligger och det verkar jättemysigt för den ligger alldeles i närheten av ett piazza, dvs. torg! Jag kan verkligen se mig själv sittandes med en god bakelse och varm choklad på ett café på torget, med laptopen på bordet och solen stekandes i ansiktet. GAH VAD JAG LÄNGTAR!