Idag har jag...

  • ... ätit lunch på en uteservering i form av panerad kyckling & kycklingsallad...
  • ... legat på en sten i solen 2 timmar och bara latat mig...
  • ... gått förbi två olika frisörsalonger för att kolla priset för att färga hela håret blondt...
  • ... bokat om min flygbiljett till Stockholm från 8 maj till 1 september!...
  • ... blivit uppraggad på stan av en kille som började gå efter mig och frågade om vi kunde ta en fika...
  • ... fått massvis med komplimanger på stan dels för mitt utseende & för min tatuering i nacken :) ...
Jag säger ju att man inte kan må dåligt här borta!

Laaanghelg!

Skolan ar slut for den har veckan, solen skiner och nu ar det langhelg aven for oss har pa Sicilien! Jag ska ta mina bocker och satta mig pa ett fik for att ata lite lunch och vila lite i solen, kan inte bli battre!

Trubbig dag.

Dagen började på värsta tänkbara sätt egentligen, eftersom jag fick veta att lönen jag fått utbetald felaktigt måste betalas tillbaka nu så fort som möjligt. Så nu blir det leva tight fram tills midsommar då jag får skatteåterbäringen. Är tur att jag ska börja jobba på hotellet redan nästa vecka, för där kommer jag inte behöva så mycket pengar eftersom man jobbar hela dagarna (09.00 - 02.00) och jag sover & äter gratis.

Skolan idag gick trots allt bra även om mina tankar befann sig på det jag nämnt ovan, och efter skolan gick jag och satte mig i solen en stund innan jag återvände till lägenheten. Vilade en timme på soffan, åt lite middag och sedan har vi kollat fotboll tillsammans här jag, Roberto & Aisling.

Imorgon är sista skoldagen för den här veckan, för på fredag är det röd dag även här. Eftersom min ekonomi är lite mer begränsad just nu kommer jag inte åka iväg till Siracusa på fredag utan jag blir kvar i Palermo hela helgen. Men ska bli kul det med, räknar med massa sol, bad & party :)

Dags att sova. Puss & God Natt ♥
Ps. Väntar med lösenordet på bloggen, men spar alla som skrivit ifall jag bestämmer mig för att sätta ett i framtiden!