Mitt liv nere på Sicilien...

Kom på att jag kanske inte lagt upp så mycket bilder ifrån Sicilien och hotellet jag jobbade på, så tänkte dra en liten summering av det jag gjorde där nere :)

Vi dansade och dansade hela dagarna iklädda mini outfits, men kul hade vi!


Den första showen jag var med i!


Den första stora showen vi gjorde. Jag längst till höger hehe.
Jag spelade månen...


Avslutningsdansen var helt gryyyyyym! Världens adrenalinkick efteråt :) Var väldigt stolt över mig själv!


Min första riktiga presentation där jag först informerade på engelska och sedan på svenska.


Haha ett uppträdande var så jäkla sjukt! Publiken skrattade något sjukt, och vi med :P


Jag & Francesca byggde en vänskap för livet! Mi manchi... ♥


Vad kan man säga? En helt underbart toppen sommar! Underbara människor och ett väldigt fint land. Sicilien är verkligen värt ett besök för den som aldrig varit där and I can't wait tills jag är där igen! ♥

Sicilien 11e - 14e september!!!


Har en bokad biljett redan med RyanAir ner till Sicilien den 11e september, så varför inte utnyttja den?! Kommer bli helt underbart att vara där fredag till måndag och bara ta det lugnt på hotellet, hälsa på gamla vänner i Palermo samt njuta av värmen! Wohoooooooooooooooooooooooooooooo :DMycket skit finns det.

Ja, hur mycket skit går det inte på tv om dagarna egentligen? Idag har jag faktiskt orkat hålla mig vaken hela dagen, till och med utan att ta alvedon (!) men har bara legat på soffan och kollat på diverse filmer och serier. Länge sedan jag såg en av filmerna jag såg idag, nämligen I samlarens spår; bra film det där!

Ska röra mig till Statoil nu för att köpa ravioli sedan blir det hem och fortsätta gosa med min underbara älskling Madonna som ligger här och vilar bredvid mig just nu, är hon inte världens finaste? :)


Lilla Madonna som inte är så liten längre. Men fortfarande vääääldigt söt! ♥