Framtiden planerad (tydligen).

Satt och pratade med en av mina vänner ifrån Palermo, och så skickade han över sin msn bild... Sedan visade jag bilden för mamma & syrran, då började dem snacka om giftermål och barn, att det är helt ok om jag gifter mig med honom där nere. Haha dem är riktigt roliga asså! Men går ju inte att förneka att han är jäävligt snygg...

Publicerat i Pandia

Underbart fint.

Sådär, nu är jag hemma igen. Vi var så fruktansvärt trötta båda två att vi nästan gäspade ikapp, så därför bestämde jag mig för att röra mig hemåt i lagom tid.

I alla fall, när jag kom hem från jobbet idag hade jag fått ett jättetrevligt litet paket ifrån Pandia! Där i fanns en jättesöt påse som innehöll 2 st. armband, nämligen det armbandet ni kan vinna just nu samt även ett likadant i vitt. Dem är fina och det vita blev direkt mitt favoritarmband! Tack så hemskt mycket Sickan & Pandia!

Nu ska jag äta lite glass med chokladsås, sedan blir det sängen rätt tidigt. Puss & God Natt ♥

Nu känns det att det närmar sig!

Fick ett mail av min kontaktperson på IS (internationella skolorna) som hjälpt mig ordna med skola samt boende på Sicilien. Hon skickade alla uppgifterna om hur jag kommer bo där borta på Sicilien, med vem och exakt gatuadress samt vägbeskrivning!

Jag kommer bo hos en som heter Roberto som är 34 år och hans tjej (antar det i alla fall?) Aisling som är 24 år! Skitcoolt att hon bara är 2 år äldre än mig! Hon jobbar även som engelska lärare på skolan jag kommer studera italienska på, vilket är perfekt då jag kan luta mig tillbaka på engelskan om inte italienskan funkar så bra i början. Kan det bli bättre?!

Jo det kan det, för jag bor nämligen bara 10 minuters promenad ifrån skolan! Plus att det i vägbeskrivningen står att jag ska gå emot McDonalds och där i närheten kommer jag bo! Haha...

Jag sitter här hemma och studsar av glädje och jag tror det här kommer bli så jäkla kul! Jag vill åka nu nu nu!