Hemma hemma hemma! Wohooooo!


Sådär, då har man lämnat Sicilien och alla dessa upplevelser bakom sig! Kom hem vid 22-tiden utan resväska, eftersom dem tydligen glömt kvar den i Bryssel... Hur som helst ska den komma imorgon så det gör inte så jättemycket, skönt att få den hemkörd också så jag slipper åka ut och hämta den.

Har varit en kaotisk dag. Fick tag i en flygbiljett igår för 4000 kr, men det var ungefär det enda som tog mig hem så jag hade inget val än att hosta upp pengarna. Kom till flygplatsen idag vid 12 på dagen, checkade in mitt bagage och fick betala 1500 kr extra eftersom jag hade 12 kg övervikt... Och då hade jag inte ett enda par skor i den väskan eftersom jag packat alla skorna som handbagage.

Efter jag hade checkat in bagaget var jag nära på att börja gråta ungefär 500 ggr. Först när jag upptäckte att mitt plan var två timmar försenat och sedan var det ännu närmare när jag insåg att om vi kom iväg försent med första flyget skulle jag inte hinna med anslutningsflyget från Bryssel. Som tur var löste sig allting och vid 21.30 landade jag på Bromma, dock utan resväska men shit happens.

Nu är jag hemma och har ätit lite chips och bara haft en supermysig kväll! Känns verkligen underbart att vara hemma igen även om jag saknar Jessica från Solresor massa massa massa! Nu ska jag krypa ned under täcket och sova jättelänge, sedan imorgon har jag en hel del saker att fixa men det kan vi prata mer om imorgon :) Sov så gott allihopa! Puss & Natti ♥ ♥ ♥