Nytt italienskt nummer.

Sitter och jobbar, men ville bara informera om att jag skaffat ett nytt italienskt nummer. Ni som har mig på Facebook hittar det där :)

Nu ska jag kila upp till doktorn och hämta magtabletter för är fortfarande dålig i magen. PUSS

Lååååång dag...

Att komma i säng klockan fyra på morgonen och gå upp klockan åtta är inte direkt något jag rekomenderar... Fast det var en jättemysig kväll igår som började med att jag & Grillo åt fin middag uppe på Oasen; jag åt kött medan han åt pasta, och så delade vi på en flaska vin som roligt nog heter Grillo hehe...

Efter det jobbade jag några timmar och sedan fortsatte jag & några tjejkompisar att dricka goda drinkar och dansa hela natten lång. Var tungt att gå upp imorse, men det var det värt för det var jättemysigt i Cefalù och jag shoppade alldeles för mycket :P Blev två par skor - ett par röda & ett par svarta - två par shorts, två linnen, en ny parfym och en liten present till Grillo :) Ska försöka få upp lite bilder senare.

På vägen hem köpte vi McDonalds mat och det var så SJUKT JÄKLA GOTT! Nu har jag återigen jobbat två timmar, dags att stänga igen samt gå upp till receptionen för att köpa ett annat sim-kort till mobilen eftersom 3's inte verkar funka på min nya mobil som kom idag! Den är sjukt snygg :)


Min nya mobil, iphone-kopia för 1.600 kr !

Cefalù

God morgon. Sliten, alldeles för tidigt och jag sitter i en bil med solresortjejerna på väg till Cefalù. Har tagit ledigt halva dagen och ska ägna den åt massa shopping Woho! Idag hoppas jag även att min nya mobil kommer till hotellet :) Hörs senare! Puss