Värme på riktigt.

Jag har varit duktig och uträttat lite ärenden idag nu på förmiddagen eftersom jag bestämde mig att stanna hemma från skolan även idag. Först gick jag till posten och skickade ett papper till CSN så jag får ut studiebidrag från dem, och sedan gick jag och köpte lite tidsfördriv som Sex and the city boxen säsong 6 + senaste boken i Twilightserien! Den är på engelska och MEGATJOCK!

Värmen har äntligen kommit till Sicilien, och för att stanna verkar det som. Skönt är väl det, eftersom jag bara har skola denna vecka sedan har jag påsklov i hela 2 veckor!!! SJUKT SKÖNT MED PÅSKLOV! Jag ska ta mig till beachen varenda dag då så nu är det äta nyttigt som gäller...

Nu ska jag lägga mig och läsa min nya bok, sedan vila lite & ikväll ska jag följa med Gaetano på teater om jag mår bättre. Imorgon är det dags att åka till hotellet för att prata om jobb den här sommaren!!!!!! Puss på er ♥

Kommer döda någon snart!

Så var dem jävlarna igång med borren på grannens altan igen, och det låter exakt som att dem står precis bredvid min säng. Jag vill gå ut och skrika DAI DAI! åt dem och snart är det nära att jag gör det också. Eftersom jag sov hela dagen igår kunde jag inte somna förrän fyra imorse så nu är jag mäkta jäkla trött. Måste känna efter hur jag mår för att se om jag ska till skolan idag eller inte. Herregud, kan någon skjuta dem nu?!

Feber.

Orkade inte stanna i lägenheten längre så jag gjorde mig i ordning snabbt för att gå lite på stan. Nu är jag i affären där en killkompis jobbar, så vet jag inte om vi ska dra och käka nånstans men hoppas det för jag är superhungrig. Kände febern komma igen när jag gick hit så har köpt nå tabletter nu som förhoppningsvis gör att jag mår bättre snart. Puss på er nu ska jag va lite social.