Publicerat i Resor

Ett Grekland i bilder

Jag är hemma, död och hungrig... Alldeles snart ska jag bege mig över till Emanuel för att käka middag ihop. Det ska bli gott med lite mat, men innan dess tänkte jag slänga upp lite Grekland favoriter till er här och nu :)
Publicerat i Resor

Pizza & vin !

Kvällen har varit alldeles toppen. Mamma bjöd mig & syrran på middag vilket bestod av den godaste pizza vi någonsin ätit! Inte ens Italien levererar så bra pizza... En hel del vin råkade beställas in men det var extremt trevligt att sitta där och kolla i folk samtidigt som vi hade en snygg grekisk servitör som dessutom kunde massvis med svenska efter att ha varit förlovad med en svensk tjej i fyra år alldeles nyligen. Vi var väldigt enade om att det aldrig är vackert när det tar slut, speciellt inte när båda mår dåligt över det efteråt...

Efter den trevliga långa middagen promenerade vi tillbaka vår kilometer till hotellet och spelade lite kort på balkongen men nu har vi precis bäddat ned oss nimorgon väntar en god frukostbuffé och heldag på stranden :)

Sov så gott. Puss <3
Publicerat i Resor

Dag 5

Dagarna rullar på här på Lesvos och solen fortsätter steka! Sololjan utan solskyddsfaktor åkte fram redan igår men nu är det tveksamt om jag kan bli brunare. En drös med bilder utlovad så fort jag kommit hem. Vi ligger just nu vid poolen och läser varsin bok.. Livet är helt underbart och just nu är det svårt att förstå att man ska jobba igen på måndag..