Publicerat i Pandia

Skynda att fynda ! ! !

Made of Jade är den senaste (och kanske största) nyheten bland Pandia's underbara smycken! Jag fick hem den för några veckor sedan men kort därefter började den säljas i Designtorgets butiker.

Armbandet har blivit en riktig succé och synts i både DN & Expressen, därför är det inte mer än rätt att jag passar på och påminner er om att ni här via min sida kan beställa armbandet för ENDAST 250 kr istället för 395 kr som det kostar i butiken!

Det är galet snyggt och piffar upp vilken outfit som helst, så skynda att fynda :)Lämna en kommentar här eller maila mig på jessi@jessi.se för att beställa! Bild lånad från expressen.se


M & M

Jag har fått riktigt finbesök! Två väldigt lurviga, mysiga och extremt trötta tjejer hehe! :)

Piplisa hemma!

God morgon. Idag är jag uppe tidigt. Har ringt vårdcentralen och väntar på att bli uppringd vilket jag ska bli runt tjugo över åtta.. Mamma var förbi här för 20 minuter sedan och lämnade av en liten piplisa, nämligen min älskling Montana! Mina katter har varit hos mina föräldrar sedan typ tre veckor tillbaka... Jag är ju knappt hemma så har känts osjysst att låta dom vara själva så mycket och mina föräldrar vill ju typ inte lämna katterna ifrån sig nu hehe :PMen klockan åtta ska jag iaf vara på djurkliniken i Kolartorp för att ta bort Montanas stygn, sedan lämna henne hos Madonna hos mamma & pappa igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning ♥