Publicerat i

Tjena tjaba hallå! Jag har varit och träna...

img_4905 (MMS)

Tjena tjaba hallå! Jag har varit och tränat handboll, fan vad kul det var! Tog halva träningen innan jag hittade rätt men sedan släppte det och gick bra! Tejpade min armbåge och det höll hela träningen :) Nu sitter jag på tuben till Odenplan, ska springa TUNGA intervaller!

Publicerat i

DiskussionsforumJag har skapat ett diskussionsforum på min facebook-sida där ni enkelt kan ställa era frågor, och eftersom jag är rätt inne på träningsspåret nu med tanke på utbildningen jag gått (och målet att bli PT) så tänkte jag att detta kan vara ett bra sätt för er att enkelt ställa era frågor eller om det bara är något ni vill bolla / ha hjälp med!

Jag vet att det alltid finns saker man undrar angående träning så var inte rädd att fråga. Om någon behöver hjälp med träningsprogram kan ni ta upp det där också! Jag hjälper mer än gärna till på alla sätt jag kan :)

Visste ni till exempel att vi inte har någon direkt muskel på utsidan av låret?

Om ni inte redan gillat sidan föreslår jag verkligen att ni gör det, bara klicka HÄR!
Publicerat i

Tisdag 23 augusti

God morgon, hoppas ni sovit gott. Jag hade svårt att slita mig från sängen men vid sju lyckades jag tillslut. Hoppade på bussen och var på jobbet i god tid.

Dagen innehåller jobb och träning, surprise! ;) Fast i kväll är det handbolls träning + intervallöpning som gäller. Ser inte fram emot handbollen, för har en inflammation (det är troligtvis det, ev. en muskelbristning) i armbågsleden vilket nog kommer ställa till det en del, men ska försöka tejpa den i kväll och använda Voltaren Gel under dagen.

Måste ju såklart också passa på att säga GRATTIS till min fru Marie som fyller hela 25 år idag! ♥ På lördag ska hon firas, men eftersom jag går praktisk utbildning då kommer jag bara vara med en stund... Men mer om det till helgen! Än en gång, grattis fina du!

Ha en bra dag allihopa, Puss!


Om ni inte visste hur en morgontrött tjej ser ut vet ni det nu... :) Min stora sköna hoodie kommer från Acne.