Publicerat i Pandia

BraceletsJag har glömt visa er vad jag fick hem i fredags, nämligen armbanden jag varit med och designat tillsammans med det etablerade smyckesföretaget Pandia! Det här är ungefär på samma sätt som Kenza designat tillsammans med Guldfynd, nämligen att man kommer med sina förslag och idéer men försäljningen sker via ett företag.

Jag skrev ju förut att armbandet bara fanns i svart och vitt, men nu finns det alltså även i ljusblått, rött + cerise! Jag har på mig tre stycken idag, det svarta - vita & cerise. Väldigt enkelt och snyggt!


Armbandet kostar alltså 99 kr om du uppger Jessi vid beställning och kan beställas via Pandia.se.
Publicerat i Pandia

Bara för er!

Nu ni... Tillsammans med smyckesföretaget Pandia har jag designat fram ett helt nytt smycke! Min tanke var att det skulle vara något prisvänligt, tufft men samtidigt elegant - och det var precis så resultatet blev! Jag är supernöjd! Känns verkligen kul att få möjligheten att göra något sådant här och smycket är alltså speciellt framtaget för er, mina läsare! :)

Förutom att jag gjort detta med Pandia har jag även fotats med deras smycken och är deras ansiktet utåt. Ni hittar bilder från fotograferingen under kategorin "Mina modellbilder". Klicka HÄR för att komma till Pandias hemsida där ni kan beställa armbandet.

Banden är i läder och finns till att börja med i svart & vitt. Alla detaljer är i silver, hjärtat i hematit + en vit odlad sötvattenspärla.


Har ni några frågor kan ni alltid maila mig på jessi@jessi.se eller skriva en kommentar här på bloggen. Skulle vara extra roligt att få veta vad ni tycker om smycket ovan också!