Publicerat i Pandia

Made my dayHaha när jag kom hem idag så hade jag fått ett litet paket ifrån Pandia. I det låg en liten påse med en ring (eller en ring med två olika pärlor som man kan byta emellan, måste visa er senare!) men även en Dumle! Haha, det gjorde verkligen min dag! Tack David och Pandia :) Lägger upp ett inlägg senare med allt fint jag fått hem senaste tiden, varit lite för dålig på det.

Tanken var en stund efter jobbet att sitta kvar på Tabac och äta middag med två tjejkompisar, men jag skippade det på grund av världens sämsta ekonomi så här två dagar innan löning, så åkte hem och lagade lax istället. Blev gott :)

Nu ligger jag raklång på soffan och undrar vad jag ska hitta på. Kommer ju Grey's Anatomy klockan nio, men om jag inte gör något vettigt snart kommer jag troligtvis somna innan dess... Städa kan man ju alltid göra, men det lockar inte speciellt mycket faktiskt.
Publicerat i Pandia

Lunchtime

Idag käkade jag kyckling med sallad, fetaost och lite thai som jag fick smaka av en kollega! Känner mig mätt och belåten, nu väntar jobb till 17.00 sedan hem en sväng och förbereda dagens middag innan jag måste dra iväg till träningen som börjar halv nio.


Förresten, på bilden ovan ser ni ett riktigt fint armband jag fick hem från Pandia igår! Blev förvånad när jag såg det med posten, men lika glad som alltid! :) De runda ringarna är av hematit och stenarna av jade. Kostar ca 220 kr och går att få med andra stenar i andra färger! De andra armbanden är de jag varit med och designat och kostar endast 99 kr om du uppger Jessi vid beställning hos Pandia.se.

Tack tack tack!