Publicerat i Resor

Att leva livet!

Jag hade en fantastisk lunch med min kusin, som jag faktiskt bara träffat en gång tidigare! Hon bor vanligtvis i Marbella men är på besök i Stockholm över helgen, så vi passade på att träffas vilket vi pratat om tidigare men aldrig blivit av. Hon är en underbart härlig person och det var coolt att få höra om det liv hon lever! Vi pratade bland annat om att jag ska åka och besöka henne i sommar, så vecka 32 drar jag troligtvis till Marbella! YAY!

Men innan augusti månad är det mycket annat som skall hinnas med... Redan nästa fredag morgon hoppar jag och mamma på flyget till... trummor... Sicilien! Det ska bli helt UNDERBART att träffa alla mina italienska vänner igen, men även självklart få hänga med mamma på stranden och visa henne vart jag studerade när jag var där 2009 osv. Fredag - måndag blir vi där :)


Mondello heter stranden som ligger strax utanför Palermo. Där kommer vi hänga på dagarna!Och torsdagen vecka 28 drar jag och min Marie till Tylösand för att spendera några dagar på hotell och deras nyrenoverade spa-avdelning :) Självklart blir det massa strandhäng + party på kvällarna!

Ingen vila ingen ro, för sedan går båten till Gotland och Visby fredagen därefter. Ytterligare två nätter på hotell och ja vecka 30 på Gotland - vad mer kan man säga?

Sedan... Sedan väntar (med största sannolikhet!) Marbella som ska vara en underbar plats. Kommer bo hos Angelika och hennes kille, hänga på nattklubbar och spana kändisar haha! Med tanke på allt hon berättade för mig idag om hur det är att vara där vill jag bara åka NU NU NU!

Det här kan bli den bästa sommaren någonsin :) Och den 4e juni inviger vi allting med Summerburst-festivalen på Stadion ♥