Publicerat i

Kyl&frys

Sådär, storshoppingen på Coop är avklarad och nu finns det verkligen mycket smarrigt här hemma :) Frugan kommer nog få sig en liten chock nästa gång hon öppnar kylen! ;)

Ska äta lite, sedan dra iväg till SATS Odenplan om sådär en timme. Ska springa på löpbandet, köra lite gym och sedan ett DanceAerobic-pass som jag längtat efter så himla länge. Kommer nog vara precis lika lost som förra gången hehe men det gör inte så mycket.

Och helt från ingenstans dök denna bild upp...

Från igår, Hotellet - lånad från Finest.se.
Publicerat i

Sön 27 nov

God dag världen. Jag önskar att gårdagskvällen hade blivit lite annorlunda, och att jag valt andra skor. En runda på stan blev det i alla fall med P och vi hamnade först på Sturehof, sedan Hotellet och sist Berns för min del. Andra halvan drog vidare men jag var inte riktigt på g så det var lika bra att ta tuben hem.

Förutom ett halvt brustet hjärta mår jag rätt bra i dag ändå. Ska dra på mig lite smink så man inte ser ut som något som klev upp från graven precis, sedan ta en promenad till Coop och inhandla melon, skinka och annat gott till lunch. Sedan kan det bli en löprunda ute, det var länge sedan och det kan behövas. Rensar ut det mesta. Men först måste jag plocka undan lite hemma, ser ut som ett bombnedslag efter vi var här och förade igår... :) Snygga på stan var vi iaf!

Nya kläder som jag köpte igår. Älskar kjolen, från Bik Bok :)

Publicerat i

Glädjerus

Efter lunch hos mamma & pappa, sagt hej till syster och P samt shoppat lite för mycket i Haninge c är jag nu på väg hem igen. Känner mig lycklig som unnat mig lite shopping igen, blir inte allt för ofta nu för tiden.

Och jag ser fram emot kvällen. Så fort jag kommer hem ska vi styra upp kött till middag, öppna en flaska vitt och jag ska inviga mitt nya smink från i.d minerals som inhandlades igår! Det finns ingenting som säger att det här kvällen inte kommer bli awesome :)