Publicerat i

I did it!

Jag ska ta och berätta för er om min kväll. Från de där minutrarna då jag klev av tunnelbanan, tills jag klev på den igen. Tänk hur mycket man kan lära sig på bara EN timme!

Det blev skynda skynda från jobbet kvart i fem och hann som planerat med tunnelbanan som gick tio i. Tjugofem minuter senare klev jag av vid Farsta centrum och med raska steg tog jag mig till SATS som ligger vid stora parkeringen på "framsidan".

Hade knappt tio minuter på mig att byta om, slänga på mig SATS-västen, få lite lånegrejer och köra igång mitt pass. Men det gick :) Lite fixande med ljudanläggningen i början och lite väl klen på volymen, men faktiskt så rullade det hela på väldigt bra när vi väl kommit igång!

Jag blev lite rädd först... Hade en äldre dam bredvid mig som såg väldigt rutinerad ut och jag vill ju självklart att ALLA ska kunna ha kul på mina pass, oavsett om man aldrig kört innan eller om man kört i många år. Det ska vara kul, och en liten utmaning. Men istället för att ta ett steg tillbaka när jag såg henne tog jag ytterligare ett steg framåt. Hon fick mig att pusha mig själv ännu mer, tänka lite extra på detaljerna och vara tydligare. När passet var slut, var just HON den av alla där inne som gav mig kommenaren "Väldigt bra pass för att vara första gången". Det kommer jag leva länge på :)

Jag är verkligen nöjd över min egna prestation idag, samtidigt har jag redan börjat fundera på vad jag kommer kunna göra bättre nästa gång. Jag har massa saker som jag på grund av nervositeten glömde bort när jag väl stod där, men nästa gång kanske ytterligare något faller på plats och gången efter det något mer. Man kan ju inte vara bäst direkt, då hade det ju inte varit någon utmaning :) Måste även säga att det var EXTREMT skönt att ha två tjejkompisar på plats! Blev så förvånad när jag kom dit och såg att de skulle vara med, skönt att kunna diskutera med dem efteråt också om hur det var osv och få lite feedback. De tyckte jag skötte mig riktigt bra! Åååh vad glad jag blir :)

Extra kul var det att efter konditionsdelen kunna plocka fram en nygammal goding och få alla att slänga lite med håret! ;) Lite blyga var de i början men sedan släppte de loss! En annan intressant sak jag hann lägga märke till under passets andra halva var att väldigt många (både tjejer och killar!) stannade till utanför dörren och kollade in och stod kvar ett bra tag medan vi körde på. Även uppe vid glasfönstret stannade folk och kikade, jag hoppas de tyckte det såg roligt ut och kanske är med själva nästa gång! :)

I morgon blir ordentlig vilodag, sedan är det dags på lördag igen! Samma plats - SATS FARSTA - Klockan 11.00 - DanceAerobic! Jag hoppas vi ses där ♥