Publicerat i

Mitt SicilyTvå gånger om dagen har vi vattengympa, första tillfället är kl 11 och andra 16.15. Jag håller oftast i ena, ibland händer det att jag kör båda.Klockan 18 varje dag dansar vi salsa och batchata vid poolen. Vi har en superduktig kille som håller lektionerna, men jag finns också alltid med :) Ni ser mig längst till vänster med uppsatt hår och solglasögon.
Två dagar innan jag åkte tillbaka till Stockholm höll vi ett större Zumba-event där jag ledde 60 - 70 pers uppifrån scenen och vi hade en dj som ordnade med musiken. Riktigt coolt! (Och varmt i sådär 30 graders hetta)
Varannan kväll har vi show antingen på piazzan eller nere vid amfiteatern. Här sjunger jag ett stycke opera..
.. och här bakgrundsdansar vi för "Pitbull" (visst är han lik?! haha!) tillsammans med tjejer som var där på semester..
.. här ser ni underbart fina och mycket roliga Sicilia bedda. Jag såg den första gången när jag var på hotellet med mamma år 2008, men tycker den fortfarande är lika rolig! Jag viker tvätt tillsammans med underbaraste Giaia som är dotter till en av fotograferna på hotellet :)
På kvällarna hänger vi på piazzan tillsammans med gästerna, det dansas fram till midnatt sedan öppnar vi diskoteket och då är det mer avslappnat och man kan ta sig en öl eller två :) Här är vi en del från teamet tillsammans med ett gäng som stannade en längre tid..
.. och varje dag ställer man upp på tonvis med foton som sedan ramlar in på facebook! GRYMT roligt! Jag har skapat kontakter i New York, Rom, Moskva, Torino, Napoli med mera!
Och det här är Vi. Mitt team, saknas några men tycker bilden är underbar! Jag saknar ord för att beskriva hur mycket jag längtar tillbaka och jag har självklart daglig kontakt med de som jobbar där borta. Snart så ♥