Publicerat i

Nyårsafton

Hej, årets sista dag men jag har noll nyårskänsla.. För det första är det varmt ute, strålande sol och folk badar i den uppvärmda poolen. Jättekonstigt :P För det andra så har man ju vanligtvis planeringsstress inför nyårskvällen men eftersom jag jobbar har jag inte behövt ägna en tanke åt det heller.. Tror det kan bli bra fest på hotellet ikväll, vi blir runt 1500 gäster totalt med middag och två dans-lokaler.

Folk anländer konstant under hela dagen men jag blev nedskickad till gymmet :) Det tackar jag för, har kört väldigt lite kondis (har problem med mitt högerknä) och en del lättare styrka för att gå igenom nya övningar. Strax dags att stänga sedan iväg på lunch. Hoppas ni får en toppen kväll, GOTT NYTT ÅR!

Publicerat i

7 dagar

God morgon (dag) ! Min morgon på jobbet började här inne på gymmet så har cyklat 20 minuter och kört nästan 1 tim styrka; axlar/mage/övre rygg. Känns alltid jäkligt skönt efter ett bra träningspass!

Vi får en del gäster idag på eftermiddagen så då antar jag att det blir mer jobb.. Jag är nu inne på min sista vecka för den här säsongen sedan drar det igång igen i början av april. Ska bli skönt med uppehåll!

Publicerat i

Lördag 28 dec

Hej på er. Nu är jag tillbaka på hotellet och jobbar, har mer eller mindre blivit ansvarig för gymmet så jag ägnar mycket tid här inne. Även denna eftermiddag så har cyklat 30 min och kört styrka ca 30 min. Har ingen aning om när det kommer gäster till det här hotellet men just nu är det folktomt i alla fall.

Sov ut i förmiddags och sedan tog jag mig ut på en promenad i sköna solen. Det känns nästan som vintern är på väg att passera med den klarblåa himlen som vi haft senaste dagarna.. När jag kom tillbaka blev jag bjuden på lunch av familjen och sedan skjutsade de mig hit ut.

Ska väl försöka pyssla ihop lite inför kommande engelska lektionerna annars kommer jag dö av tristess inom kort..