Publicerat i

Soffsäng

Slänger in en sista uppdatering för i dag. Ligger på bäddsoffan hos mina föräldrar och ska sova så fort jag varvat ner med några sidor från boken. Zumban gick awesome och det var rekord för antalet deltagare så det var extra kul!

Har ätit god middag, kollat tv och nu alltså bok några minuter. I morgon är det torsdag, kände mig oväntat pigg i kroppen nu på kvällen så är inte omöjligt att jag slänger in ett löp-pass på lunchen i morgon...!

Sov så gott!

Publicerat i

Pics BlastVar ni inte där så missade ni definitivt något! Tack till NIKE som ordnade detta. På översta bilden ser ni skorna som man fick för att man deltog. Jag tror det fanns flera olika utseenden men sådär ser mina ut iaf :) Nu ska jag ÄNTLIGEN äta middag, ett tips till er (och mig själv) i fortsättningen: testa inte en ny maträtt med sju olika delmoment i receptet en söndagskväll halv nio när man bara vill få mat i magen... Ska se lite 7 pounds sedan sussa, god natt!
Publicerat i

#Dag 2


Det går inte att beskriva i ord vilken grym helg jag haft. 8 träningspass, många olika träningsformer också som dans, yoga och core. Jag är HELT slut som artist men samtidigt känns kroppen på något konstigt sätt mjukare än förut! Jasg mår bra helt enkelt :) Jag har under helgen hängt med Angelica, Hanna och Christine och det är verkligen tre härliga tjejer! Vi har haft så roligt, aldrig nå konstigheter och vi går så bra ihop :) Tack tjejer!

Direkt när jag kom hem kom det hit en som köpte min jacka som jag lade ut på Blocket i fredags. Skönt att få den såld och alltid skönt med extra pengar. Nu ska jag ta och försöka rycka upp mig själv, tänkte göra kyckling med banan och curry till middag sedan hoppa in i duschen. Ska träna i morgon, men det blir bara yoga :) Lite vila måste man ha från all dans!

Slänger upp en drös bilder senare från helgen!