Publicerat i

Sätt igång

Idag har jag en sån där dag då mycket ska hinnas med på väldigt kort tid, att vara effektiv när man sitter hemma vid köksbordet tycker jag kan vara lite svårt ibland. Kanske borde börja med att stänga av tvn iofs... :P
 
Blev få timmars sömn inatt för var tvungen att vända tillbaka dygnet så när V klev upp vid 10 för att åka och lämna tillbaka bilen gick jag också upp. Nu sitter jag med en pizza till brunch och sedan har jag tre timmar på mig att få klart en koreografri till kvällens step-pass, strukturera upp dagens engelska lektion samt packa min väska inför helgen på CDM.
 
Så det är bara sluta blogga och plocka fram anteckningsbloket istället, trevlig dag snöiga Svealand! ;)
 
// Jessica från ett fortfarande 17 grader varmt Sicilien UTAN snö...
Publicerat i

Serata

God kväll, eller god natt kanske man borde skriva(?).

Mina problem är inte lika stora längre som de var tidigare.. Jag tog några djupa andetag, fick höra välbehövliga ord och sov många timmar vilket löste en del. Så nu känner jag mig back on track igen!

Idag har jag varit helt ledig, hade tänkt hinna med både det ena och det andra men i slutändan känns det inte som jag gjort ett skit.. Vaknade vid ett (har vänt på dygnet...), planerade lite engelska-lektioner och hade en timmes lektion med Michela som börjar bli riktigt duktig efter bara några få gånger tillsammans! Efter det åkte jag på shoppingrunda med V, tanken var att han skulle handla lite nytt men det slutade (som oftast) med att jag kom hem med ett par nya skor och diverse småsaker :) När jag blev avsläppt hemma blev jag inropad hos familjen och blev bjuden på middag plus en kvällsfika. Vi har suttit och pratat några timmar men nu har jag precis kommit upp till lägenheten och ska väl sätta mig och fixa med lite av det jag hade tänkt hinna med under dagen.

I morgon ska jag tillbaka till hotellet igen men det blir först på kvällen för eftermiddagen är fullbokad med engelska lektion + step-klass!Mycket av min tid går åt till detta... :)


Publicerat i
Taggar: Palermo / Partinico / Sicilien / Sicily / life / lifestyle / vardag

Merda

Vissa dagar är bättre än andra.. Det här är en sådan som gått åt till att tänka, fundera och vakna upp lite ur den bubbla man lätt hamnar i här borta. Världen är en konstig plats och det finns alldeles för mycket konstiga människor.
 
Senaste dagarna har jag nästan bott hemma hos V. Hans familj är världens bästa och hans mamma verkligen trycker i mig mat hehe. Ska man väl inte klaga på :) Och igår så blev jag inbjuden till ett bröllop! Knappt så man gått på så många svenska bröllop och så ska jag få gå på ett riktigt sicilienskt! :D Kommer bli hur coolt som helst! Den 12 december är det, så inte så jättemånga dagar kvar. Vi ska försöka förbereda någon sorts dans till dess som vi ska skoja till det lite med i början av festen...
 
Igår kväll åkte vi in till Palermo där vi mötte upp ett gäng från hotellet. Vi åt gott och drack lite goda drinkar men sedan blev det hem igen. Trots att det var en lugn kväll lyckades vi sova ut ända till klockan ett idag (!) sedan har resten av dagen ägnats åt att äta god mat och så ett dans-aerobic-pass på det på kvällen. På fredag är det dags för step igen så jag ska börja spåna på en ny koreografi i morgon. I morgon är jag helt ledig så jag ska ägna dagen åt att planera och lägga upp kommande engelska lektioner. Jag har en grupp på fredag och en ny grupp på hotellet på söndag. Det är kul :) 
 
Men nu ska jag trycka i mig nutella och sova bort de bekymmer som tynger mig för tillfället. Puss på er ♥