Publicerat i

Alive!

Hej! Jag måste be om ursäkt för att jag övergivit er.. Det har inte varit meningen, men här är livet helt annorlunda och det finns inte många luckor till att göra annat. I natt fick jag dock äntligen sova mina 8 timmar (vilket aldrig händer annars) så nu har jag haft ork att sitta ner med datorn här vid receptionen några timmar. Men, om ca 20 minuter är det dags för jobb igen så det blir inte många bilder och sådant nu, det får komma senare.
 
Men allt rullar på väldigt bra här. Jag känner mig verkligen som hemma och har inte tänkt en enda sekund på att jag gjort fel val som valt att lämna allt och flytta hit. Jag har fått förfrågan om att jobba här även nästa år vilket jag preliminärt tackat ja till, man vet aldrig vad för andra möjligheter som dyker upp under vägen :) Varje dag träffar jag människor från hela världen, det är verkligen helt underbart. Man tappar känsla för tid och rum och har inte alls koll på vilket datum eller veckodag det är. Man lever i en bubbla men än så länge gillar jag det.
 
Morgnarna börjar med soft gym som jag håller i, lite morgon-streching för att få igång kroppen och klockan elva är det vattengympa. Vädret har varit underbart förut senaste dagarna då det regnat en del, men det är fortfarane +25 grader. Veckans roligaste nyhet är att mamma & syster kommer och hälsar på mig första oktober! Det ska bli så oerhört kul att träffa dem och få prata lite svenska hehe :) Synd att inte papsen kommer, du får komma efteråt istället! Jag har ett rum på hotellet fram till januari så om någon vill komma och hälsa på är det bara hojta till, det finns en säng extra ;)
 
Jag hoppas att alla mår bra och att ni har det någorlunda soligt i Sverige. Jag ska försöka slänga in fler bilder, glöm inte bort att kika in på mitt instagram-konto annars! Puss, ta hand om er ♥


Taggar: 2012 / Animation / Girl / Italy / Sicily / Swedish / Work
Kommentarer (1)