Publicerat i 2013

Mot lägenheten!

Nu kommer mamma och hämtar mig på jobbet så ska vi droppa av lite grejer i lägenheten! Sedan ska jag med tillbaka hem till dem för pappa fyller gammal gubbe idag :) Grattis på födelsedagen pappsen! 

 
Publicerat i 2013

Tisdag 30 april

God morgon. Precis suttit i telefon med min husläkare och det är med största sannolikhet en hjärnskakning som jag dragit på mig. Dock ska jag vänta några dagar innan jag bokar tid hos henne, förhoppningsvis blir det bättre nu i dagarna och imorgon kan jag passa på och vila lite extra eftersom jag är ledig :) Nu ska jag promenera bort till SATS Regeringsgatan för att hämta mina nycklar till lägenheten och sedan ikväll går första lasset med grejer! ÄNTLIGEN!
 
Publicerat i 2013

Favoriter

Yes, huvudet värker vidare vilket gjorde att jag bara tog mig raka vägen hem efter jobbet och bäddade ner mig på soffan. Nu är jag nyduschad och nyskrubbad. Jag har fått nya favoriter i mitt duschställ som jag måste tipsa om; Sacuru Scrub från Rituals & duschtvålarna från The Body Shop. Mina favoriter är mango och choklad!
 
 
Nu ska jag gå och sova. Om jag vaknar med huvudvärk imorgon också måste jag ta mig till vårdcentralen på förmiddagen. Sedan händer det en annan rolig sak imorgon, men det får ni veta mer om då! God natt ♡