Publicerat i 2013

Rekordtid

I torsdagskväll körde jag Zumba på SATS Fridhemsplan, i går sprang jag 10 km för Sverigestafetten och i dag är det dags för ett zumba-pass igen på SATS Sundbyberg!

Känns i kroppen, speciellt efter löpningen igår. MEN! Jag hade satt min gräns på att komma in på max 54 minuter och jag sprang in på 51.36, nöjd som få!!! Helt sjukt vad jobbigt det var, huvudet försökte få mig att lägga av flertalet gånger men när kilometer efter kilometer rullat förbi var det ju bara kriga vidare. Efteråt var jag så trött att jag bara blev kvar på efterfesten till halv åtta, en timme senare låg jag nedbäddad hemma med chips och senaste avsnittet av PLL. Kunde inte avslutat fredagen bättre :)

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till passet och bakom mig sitter en grupp italienare. Som vanligt dör jag en aning varje gång jag hör språket, så underbart. Klockan 12 börjar passet och sen i kväll vankas det 30-års fest! Braaa helg!

Publicerat i 2013

Working woman!

Aaaaah jag har haft så fullt upp på jobbet hela den här veckan, vilket är kul för dagarna flyger förbi och i projektet har vi märkt jättemycket fina resultat så det känns extra roligt! Jag älskar tydlighet i det jag gör och det man SKA göra, och kommunikation. Finns det problem ska de redas ut direkt, finns det frågor ska man höja upp dem oavsett vilket plan det gäller tills folk fått ett svar. Och jag tycker alla i gruppen jag jobbar med strävar åt samma håll så det är ännu roligare :)
 
Sedan har kvällarna ägnats åt att vara husvakt. Eftersom jag ska springa milen (!) i morgon tog jag mig ut på en lättare löprunda i går och så kör jag Zumba på SATS Fridhemsplan i kväll kl. 19.30. Dessutom har jag tagit cykeln till bussen på morgnarna, så lite har jag väl börjat röra på mig ändå! Men mer måste det bli. Hur jag nu ska få tid för det, på måndag börjar jag nämligen börja plugga distans också.. 7,5 högskolepoäng, kursen heter Projektledning - grundläggande begrepp och metoder G1N och det ska bli riktigt kul!
 
Livet är ingen dans på rosor, men ändå helt jäkla underbart och jag njuter av varje minut! 
 
Because you make me smile

Publicerat i 2013

Vilken härlig dag

Bilder lånade från Johannas facebook, fotograf Anders Nyberg
 
Att beskriva den här underbara dagen då jag fångade brudbuketten på Johanna & Martins bröllop är omöjligt! Så mycket kärlek och lycka, och att få dela den dagen med sina närmsta vänner måste vara det finaste minnet man kan ha :) Så glad för deras skull, och min egen! Man kan säga att jag hade siktet inställt på den där buketten hela dagen och när möjligheten kom att fånga den bjöd jag på ett jäkla löpsteg haha...! De andra var chanslösa vilket bild nummer två tydligt visar ;)
 
Grattis till er och ni vet att jag är evigt tacksam att jag fick vara där