Publicerat i 2013

Kök & badrum

Nu kom vi nyss hem ifrån Bauhaus och IKEA! När Manges pappa var här i dag började han prata om att det inte skulle vara allt för svårt att lägga nytt kakel i köket när vi ändå ska byta bänkskiva, och "oturligt" nog hittade vi världens finaste kakel när vi strosade runt på Bauhaus så nu blir det nytt kakel, ny bänkskiva, en vit diskho med vit kran. Min kille är verkligen duktig att fixa, ser med spänning fram emot hur det kommer se ut när han är klar! :)
 
Nu ska jag kolla Grey's Anatomy och slappa på soffan, borde åka och träna egentligen men är verkligen inte alls sugen..
 
En liten smygtitt på nya kaklet!

Publicerat i 2013

Måndag 30 December

God morgon! Har inte varit jättelätt att sova i natt, även om jag inte tror att katterna kommer göra något mot varandra så har det varit en del fräsande och jag vill ändå inte släppa dem utan uppsikt för länge. Så klockan sju klev jag upp istället för klockan åtta som var tänkt, gjorde en skinksmörgås och kom igång med jobbet.
 
Jag jobbar halvdag hemifrån i dag sedan så ska vi åka till Bauhaus och kolla lite, nu är det inte mycket kvar att pyssla med hemma men vi måste avsluta badrummet där uppe och det saknas en duschslang. En sak jag älskar med att bo i hus är att det alltid finns massa saker att pyssla med, när jag bodde i lägenheten brukade mina vänner säga att jag aldrig kunde sitta still utan alltid skulle plocka överallt, det stämde nog rätt så bra.. :)

Vårat sovrum har nu bara vita möbler, sängstommen är från Mio!
 
Publicerat i 2013

Fem i familjen

I dag har varit en spännande dag! Sedan vi flyttade in här i huset har jag längtat så himla mycket efter mina två katter, de har bott hos mina föräldrar nästan två år då jag tyckte det var för litet med 30 kvm och två katter som inte kunde röra sig runt.. Då Mange också har en katt har vi varit lite fundersamma kring att ha tre katter hemma, men trots det bestämde vi oss för att försöka så nu är vi från och med i dag fem stycken här hemma i familjen! :) Mamma & pappa kom förbi vid tolv och lämnade av dem och så bjöd vi på fika innan de åkte hem igen. Katterna har än så länge inte gett sig på varandra, lite morrande och fräsande men annars håller de sig på sin kant och alla verkar må väldigt bra. Jag hoppas att de en dag ska bli fina vänner och kunna leka ihop, men det återstår väl några veckor innan vi vet mer.
 
Fina Madonna vänjer sig med sitt nya hem.
 
Dessutom har jag nu skickat in min absolut sista uppgift till skolan! Trodde redan att jag skulle ha gjort klart allt men så blev jag underkänd i en inlämning och fick göra en kompletteringsuppgift. Jag hoppas att jag ska bli godkänd på slutbetyget men det vet jag inte förrän om någon vecka.. Håll tummarna!
 
Resten av kvällen kommer bli lugn här hemma. I går var vi till Manges föräldrar och spelade biljard och spel hela kvällen, det blev en del vin också så en återhämtningsdag i dag kommer sitta fint. Jag ska försöka få till en bra bild på vår nya sängstomme så jag kan visa er. Stay tuned ;)