Publicerat i 2013

Torsdag 28 februari

Sitter på bussen in till kontoret och idag ser jag fram emot att bara få sitta på rumpan och vara effektiv. Har massor jag behöver få gjort, så fort jag kommer fram ska jag dock börja med lite frukost. Ha en bra dag <3

Publicerat i 2013

Du bestämmer din väg

Idag har jag haft en riktig skitdag. Ni vet när man vaknar upp på helt fel sida och det sitter i hela dagen. Usch så tråkigt, nu är jag less på att vara sur. Så därför tänker jag återgå till min positiva och glada sida har jag bestämt! Hehe, hoppas att det ska fungera så enkelt men allt vi gör är ju val vi gör så nu väljer jag att det ska bli en bra dag imorgon.
 
Blev lite mer peppad efter den spännande matchen mellan TT - Jönköping när jag såg min fina tapet som mamma hämtade ut åt mig idag! Det kommer bli så jäkla schnyggt i lyan sen! Jag glömde nog skriva om det i helgen men jag hittade de där dricksglasen på Spisa som jag ville ha också, för halva priset :) Det ligger ute en bild på min instagram om ni vill se dem! jessicaanshagen heter jag där.
 
Nu avslutar jag denna dag. Imorgon är en ny sådan ♥
 
Publicerat i 2013

Essence

 
 
Genom lite research kan man hitta det man söker.. Fyra stycken vinglas från Iittala är nu beställda och leveras hem till mig inom en vecka - 200 kronor billigare än om jag hade köpt i butik. Catching! ;)