Publicerat i 2013

Fredag 28 Juni

Tiden går så fort, tänk att juli månad snart är här! Och att det dessutom är fredag, och min sista dag innan två veckors semester. Lite stressigt med mycket saker som ska hinnas med både privat och på jobbet, men det brukar ju lösa sig.
 
I dag ska vi iväg till Boulebar i Rålis efter jobbet :) Vi kommer spela boule och äta middag tillsammans efteråt. Ska bli jättetrevligt! Därefter kommer mamma eller pappa och hämtar mig för ska sova ute i Haninge över helgen.
 
Nu måste jag jobba vidare, ha en fin dag 
 
 
Publicerat i 2013

PT Pass #1

Min tanke var att uppdatera er rätt snart efter att jag kommit hem från gymmet... Men alltså, jag är så trött i hela kroppen så det tog mig flera timmar att bara komma igång med något alls här hemma. Nu har jag precis skickat in en kompletteringsuppgift gällande plugget, och tidrapporterat min arbetstid. Har verkligen inte haft tid på dagarna så alla dessa saker skjuts upp till kvällarna, därav så även min sömn.
 
MEN! Jag måste ju berätta om dagens träningspass, mitt första pass med en PT. Det var bara awesome! Jag är verkligen jättenöjd, både över min egen prestation (kan alltid bli bättre, men jag pressade mig och höll inte tillbaka vilket jag trodde att jag kanske skulle göra) och över valet av PT. Det här kommer nog kunna bli riktigt bra :) En gång i veckan kommer jag köra, och idag låg fokus på ben + rumpa. Om jag säger så här, när jag gick ut från gymmet var jag tvungen att dra mig upp med hjälp av räcket för att ens komma ut från gymmet.. Hemskt, men så underbart skönt. PRECIS så det ska vara! :) Nu blir det lite hattigt med gångerna kommande veckor för det är bokade semestrar osv, men det var jag rätt inställd på från början.
 
I morgon är sista arbetsdagen innan 2 veckors semester, men tidigt på morgonen får jag besök av en kille som ska komma och utreda mitt kök lite. Sedan efter jobbet ska vi iväg på en rolig grej med jobbet, och på lördag väntar bröllop! Nu går jag och lägger mig, vi hörs i morgon 
 
 
På vägen hem från Odenplan. Fick kämpa duktigt med att inte låta benen vika sig i varje steg hehe.
 
Publicerat i 2013

Torsdag 27 Juni

God morgon! Igår blev jag uppe sent i telefonsamtal och med studieboken. Tydligen behövde jag göra en del kompletteringar på min första inlämningsuppgift.. Haha, jag är verkligen ingen van student nu för tiden men bara göra om och göra rätt.
 
I dag då, jobb till strax innan fem sedan är det PT-timme på SATS Odenplan halv sex! Jag är nervös.. Som tur är har den värsta träningsvärken lagt sig men den lär väl vara tillbaka med dubbel styrka imorgon, och i övermorgon vill jag inte ens tänka på... 
 
Letade fram min byxdress från två somrar tillbaka och har den på jobbet idag, bilden är från 2011.