Publicerat i 2013

Söndag 31 mars

Hola! Här sitter en tjej som återigen är på banan, gött! :) Igår var jag och pappa på påsklunchs buffé på Grand Hotel, det var riktigt bra mat och en av de bästa påskluncherna hittills! Vi brukar åka någonstans varje år och har bland annat varit ute på Dalarö och Häringe Slott. Men Grand Hotel kan jag varmt rekommendera! Ska ta mig dit någon gång och äta deras frukostbuffé som jag också hört ska vara väldigt bra. Igår kväll blev det bio med Marie och Melina, vi såg G.I Joe och den var jättebra! Efteråt blev det en lugn runda på stan med stopp på Fridays Stureplan och Solidaritet.
 
Idag har jag dammsugit huset och plockat undan en hel del saker som legat framme. Jag längtar till min lägenhet! Bara 29 dagar kvar :) Tiden går fort. Har ätit påskmat i tre dagar nu men tycker det är mysigt, det fick bli lite till lunch idag också som uppladdning inför dagens träningspass. Funderade först på att gå ut och springa men jag känner mig sugen på att få svettas ordentligt på R's danceaerobic så jag tror att jag ska ta mig in till Odenplan och köra idag. Är ju så jäkla gött att man är ledig imorgon också! 
 
Laxen och senapssåsen var helt gudomligt gott!
 
Publicerat i 2013

Made it through the day

 
Min fredag har spenderats på sängen - soffan - sängen. Om jag sammanfattar torsdagens utgång med Marie så här: "Shot shot shot", så kanske ni förstår hur jag har mått idag.. USCH och FY! Jag har på riktigt känt hur mitt kroppssystem varit helt rubbat och ur balans och det har inte varit någon trevlig känsla. Först sedan en timme tillbaka känner jag mig som människa igen, men jag längtar till morgondagen då jag borde vara helt återställd. Annars var det en kul kväll dock!
 
I morgon har jag en rolig sak inplanerad på dagen :) Nu blir det sova ♥ 
 
Bild från igår!
Publicerat i 2013

Halvdag!

Idag har vi halvdag på kontoret så nu ska jag möta upp Marie för en liten runda på stan! Det blir dock inte så mycket shopping, eller jag behöver hitta en färgglad dekorationskudde och så eventuellt någonting att dra på mig i kväll. Och så är jag sjukt sugen på att köpa en systemkamera!

Dagens Style by J. Jeans Zara - Topp H&M - Skinnjackan har jag ingen aning om - Örhängen & Halsband Pandia.se