Publicerat i 2013

Häng med bästis

Idag på jobbet gick brandlarmet igång så innan jag visste ordet av det var vi på väg ut för att utrymma lokalerna. Det var ingen fara och jag tror inte det gick igång pg a brand, men vi blev utanför i solen (jättejobbigt..) i ungefär en halvtimme. Efter jobbet åkte jag hem och bytte om till lite svalare kläder sedan tog jag mig till Nacka Forum och hängde med Linda på hennes jobb. Hon jobbar på Body Shop och rekommenderar alltid massa bra produkter så idag köpte jag en kräm för att tvätta bort smink (ska vara väldigt bra, jag återkommer när jag hunnit testa) plus en foundation. Jag har redan smink från Body Shop och det är väldigt bra produkter, och inte allt för dyrt heller!

Nu har jag ätit lite delikatesser och kollat min online-biljett till Dubai. Lyckades inte checka in online ännu men tror man får göra det närmre avresedatumet.. Tänk att jag drar om bara TVÅ veckor!

 
Publicerat i 2013

Fredag 31 Maj

I morgon är det första juni och jag har jobbat på nya jobbet i lite mer än tre veckor. Dagarna går så fort! Hade en märklig dröm i natt om en person som dykt upp lite för ofta senaste månaden, tog mig upp och hoppade in i duschen sedan blev det lite för stressigt så fick ta med kaffet på tunnelbanan. Jag har en fullbokad lördag framför mig men ikväll ska jag åka ut till Nacka Forum efter jobbet för att hänga lite med min bästis.
 
Nu måste jag planera saker här på jobbet. Ha en fin dag! 

Throwback-bild från Sicilien förra året. Om 1 månad drar vi!

Publicerat i 2013

Style by J