Publicerat i 2013

Fredag 29 november

Ett supergott vin som jag verkligen kan rekommendera!
 
I går kväll var jag på middag med mina kollegor och de hade gjort det så himla bra! Fördrink, snittar, Boeuf Bourgignon till huvudrätt och ost, delikatessvin & champagne som avslutning. Vid halv tio fick jag skjuts hem och då packade vi klart lägenheten och fyllde bilen med kartonger. I kväll åker vi till M's föräldrar och i morgon hämtar vi släp och flyttar alla möbler plus resten av kartongerna. Spännande!
 
Nu har vi sovit sista natten i lägenheten på Kungsholmen, det känns lite märkligt men samtidigt helt underbart. Inte trodde jag för ett halvår sen att jag skulle träffa världens bästa kille, bli sambo och bo i hus innan det här året var slut! :) Ibland kan det bara gå så himla bra, så alla ni som oroar er där ute för att ni inte träffat rätt ännu.. Don't worry, det är verkligen sant att personen dyker upp när ni minst anar det :)
 
Publicerat i 2013

Torsdag 28 november

I går packade vi till sent och nu ligger det mesta i flyttkartonger även om det står en del småsaker framme som jag behöver för att göra mig i ordning osv. Det har blivit för många sena kvällar den här veckan men det blir lätt så när man ska flytta. Lär ju inte bli bättre när vi väl flyttat in i huset för då kommer man vilja packa upp och få bort alla kartonger så fort som möjligt, men vi får vila upp oss ordentligt i London nästa helg och sedan är det många lediga dagar vid jul & nyår.
 
I dag har mina kollegor styrt ihop en middag- & vinkväll så vi blir ett gäng på 13 personer som åker till Hammarby Sjöstad direkt efter jobbet! Det ska bli roligt att se vad det bjuds på för goda viner, jag har skapat mig ett lite större intresse för det på senaste tiden och snart är vinhyllan full med flaskor som jag fått tips om. Kanske kommer jag hem med flera upptäckter från i kväll!
 
Nu är det slut på lunchen och dags för möten. Ciao!
Publicerat i 2013

Onsdag 27 november

Det har redan hunnit bli onsdag och den här veckan har jag verkligen fullt schema! Att packa tar alltid längre tid än vad man trodde från början, så i lägenheten ser det ut som ett bombnedslag.. Men i kväll kommer vi packa så gott som allting, vi kommer ändå åka ut till Bålsta på fredag och i morgon ska jag på middag med några kollegor så måste få klart kartongerna under kvällen.
 
I går efter jobbet träffade jag upp mina fina danstjejer på en middag. Vi hade bord på restaurang Musslan, resten av tjejerna åt musslor men jag satsade på lammkotletter istället. God mat, gott vin och ett jättehärligt sällskap! Jag ska försöka planera in en fast dag i veckan för lite träning i stan sen när jag flyttat så att jag ändå fortsätter träffa tjejerna.
 
Jättegoda lammkotletter tillsammans med en supergod korv, surkål och rödvinssky. Jättegott!
 
När jag kom hem i går väntade vår nya kamera på mig, så nu ska jag sätta igång och fotografera fina bilder! Måste bara lära mig att leka med de manuella inställningarna, jag vägrar att fota med automat! ;) Hoppas kunna bjuda på lite fina bilder i bloggen framöver. Ska fota som en galning i London! 9 dagar kvar