Publicerat i 2013

Torsdag 31 oktober

Hm, mitt blogghumör är sådär för tillfället. Jag har varit på väg att uppdatera er flera gånger men det kommer alltid något emellan. På jobbet är det extra mycket så jag har tagit denna dag för att jobba hemifrån och kunna röja undan allt som ligger och väntar. När vi är klara med alla dessa pågående projekt kommer det kännas helt underbart! Vi är många som jobbar arslet av oss, men det kommer nog bli riktigt bra tillslut :)
 
Dessutom så har jag kommit igång lite med att packa ihop lägenheten, eller i alla fall förrådet. Har kastat flera kartonger med gamla saker och så ställde jag häromdagen ut en kartong med DVD-filmer i soprummet som någon tagit hem. Hellre att det används av någon annan än att det ska slängas, var säkert runt 30 filmer ändå.
 
 Nu ska jag ta en dusch, fixa lite lunch och sedan jobba vidare! I kväll ska vi hem till mina föräldrar på middag och i morgon är det halvdag på kontoret 
 
 
 
Publicerat i 2013

Ny vecka, nya tag

Hej! Jo jag lever, jag har bara haft så jäkla mycket (med allt!) under hela förra veckan. Jag ska försöka ge en snabb återblick på allt som hände..
 
För exakt en vecka så hade jag sjukt mycket på jobbet, på tisdag - torsdag skulle jag nämligen gå en PPS-utbildning (Praktisk ProjektStyrning), och mitt i allt dök det upp ett bud med kanelbullar på kontoret. Den fina gesten var från Voltair och Bonjour i samarbete med Rosa Bandet. Under oktober månad kan man beställa bullbud där 10 kr går direkt till Cancerfonden. Kollegorna blev himla glada över måndags-fikan, tack så hemskt mycket!
 
 
Veckans utbildning gick sedan bra även om det var tuffa dagar eftersom vi samtidigt har en del projekt där jag sitter som projektledare. Jobbet väntar liksom inte bara för att man går på kurs så det blev en del jobb på kvällarna och tidiga morgnar. Dessutom har jag under förra veckan avslutat mina klasser på SATS som instruktör. Samtidigt som jag jobbar, tränar och allt det där så har jag ju även mina studier på högskolan. Därför valde jag att plocka bort något i min vardag och då är det instruerandet som jag känner minst engagemang för. Jag kommer jobba kvar på SATS och vicka när det behövs hjälp, annars kommer jag börja träna mer själv från och med nu. Det har blivit en del BodyPump senaste veckorna så mer fokus på styrka. I går avslutade jag veckan med att köra Roberts DanceAerobic på Odenplan, var väldigt länge sen men bra ös som vanligt!
 
I fredagskväll var det bio med syster där vi såg 2Guns. Skön film! På lördag morgon for vi iväg till Frihamnen där det var utförsäljning av Peak-kläder och vi kom hem med tre plagg var. Sist men inte minst så ägnades lördagskvällen åt att först äta födelsedagstårta hos min systerdotter Melinda som fyllde 10 år, sedan åkte vi iväg till min älsklings syster där även M's föräldrar och farmor var. Mycket bra lördag :)
 
Nu väntar ännu en vecka med fullt upp på jobbet, lite träning och så börja rensa förrådet inför flytten. Mycket på g nu!
 


Publicerat i 2013

Måndag 21 oktober

God morgon. Oktober går allt mer och mer åt november och det märks i luften. Riktigt kallt nu på morgnarna, även idag. Känner mig utvilad efter helgens vila och är redo för en ny & väldigt spännande arbetsvecka! Imorgon och tre dagar framåt går jag en kurs i PPS via jobbet och så har jag många andra projekt att hålla koll på vid sidan om. 

På kvällarna ska jag försöka hinna med några träningspass och påbörja modul 3 på plugget. Hittills hänger jag med i studierna och det känns riktigt kul :) igår fick jag besked om att mitt Zumba-pass kommer försvinna från SATS Sumpan i januari så då passar jag på att trappa ned på instruktörsrollen. Ser fram emot att få lägga tiden på annat just nu och så vill jag kunna träna mer själv än vad jag hinner idag.

Nu är jag på jobbet, ha en fin dag!