Publicerat i 2013

En nervig tjej

Det känns som att det kommer bli två långa veckor som väntar.. I dag fick jag bilderna från mäklaren (superfina!) och nu är det bara vänta på att den ska ut på Hemnet samt de båda visningsdagarna. I kväll var vi och kollade på två lägenheter här i city och den första på Sveavägen var helt underbar. Perfekt storlek på 71 kvm och öppen planlösning. Men man kan inte få allt här i livet så det är bara glömma och gå vidare :)

Känner mig annars väldigt nervös om dagarna just nu. Inte alls kul, men jag försöker att bara gilla läget. Vanligtvis hade jag sett två veckor som kort tid, men nu känns det som de längsta fjorton dagarna i mitt liv. Ska försöka tänka på annat och lovar därmed mig själv att inte glömma datorn hemma i morgon igen! In till kobtoret sedan avslutas min dag med ett Zumba-pass på Fridhemsplan. Sedan ska jag inte vicka mer på ett tag utan hålla fokus på min lördagsklass!

Nu bäddar jag ner mig och säger god natt.

Publicerat i 2013

Måndag 30 September

Jag färgade mitt hår ytterligare en gång i går kväll, tyckte det blev för mörkt i fredags!
 
Måndag måndag måndag igen.. Jag började morgonen med ett kundbesök och när jag kommer in på kontoret blir jag rätt förvånad när jag inser att min dator inte är på plats. Nej, för den står ju kvar hemma i min garderob där jag gömde undan den inför fotograferingen i fredags. SUCK. Dock fått en lånedator nu så får jag väl åka hem och jobba därifrån på eftermiddagen.
 
Det har varit en bra och händelserik helg. I går var vi småslitna båda två så kvällen avslutades med en stor pizza på Pizza Hut följt av soffhäng innan vi tokslocknade. I dag jobb samt kolla på två lägenheter i kväll, och så hoppas jag få se bilderna från min egen lägenhet för mäklaren trodde att de skulle hinna komma redan i dag! Tror det här kan bli en mycket spännande vecka, känner mig väl lite halvt stressad och orolig i kroppen men det borde lägga sig mer och mer.. För övrigt så klarade jag första tentan i fredags på kursen i Projektledning, YAY!
 
Publicerat i 2013

Hair - done

Nu har jag stylat mitt hår samt färgat det! Syns kanske inte så jättemycket, men det är mer mörkblont än vad jag hade tidigare. Egentligen hade jag bara tänkt färga utväxten och jag trodde inte färgen skulle bli så här "mörk" men det tappar nog i färg rätt så fort. Tänkte springa till frissan nästa månad och fixa lite bättre.

 
Om ett tag kommer M och hämtar mig så ska vi ut och äta middag hos pappa som fortfarande är ensam hemma. Mamma & syrran kommer på söndag, jag får dagliga rapporter från deras Medelhavskryssning och de verkar ha det riktigt bra! De hade till och med hittat en present till mig...!
 
Medan jag väntar på att bli upphämtad ska jag plocka fram pluggböckerna. Det går alldeles för trögt på den fronten.