Publicerat i 2014

28 April

Hej! Har haft en jättebra helg, helt underbart med varm sol så man kan springa ute i tunna kläder och inte behöver släpa på en tjockjacka längre :) I lördags kom mina föräldrar över med katterna, det har gått jättebra för dem att vara hos dem men där har de inte sprungit ute så jättemycket (mamma har varit rädd för att de ska springa bort) så när de kom hem blev alla tre superglada och vi har låtit dörren stå öppen på framsidan nästan hela helgen så de kunnat gå in och ut som de velat. 
 
I går var vi till Barkarby en sväng, jag shoppade järnet i USA men lyckades inte komma hem med någon ny vårjacka så vi kikade runt lite i Barkarby Outlet men fanns inte något speciellt.. Har beställt hem en fin från Zalando som jag ska testa i veckan, så får vi se om jag behåller den eller inte. Därefter handlade vi massa jord och fröpåsar på Bauhaus, så nu ska vi så blommor och lite ätbart i trädgården! Har aldrig kunnat påstå att jag haft några gröna fingrar, men tänkte börja ge mig på det där nu :) 
 
Dessutom har jag avsagt mig mitt pass på SATS. Jag kommer ha så fullt upp på jobbet att jag inte kommer ha tid för att planera nya pass och köra ens en gång i veckan. Istället blir det alltså fokus på kontoret och allt här, sedan ska det bli en frihet att komma hem och kunna vara ledig, köra egen träning eller bara det jag känner för helt enkelt. I morse körde jag igång med yoga igen, nu blir det fullt fokus på kost & träning så får vi se vilka resultat jag kan nå fram till sommaren!
 
Pappa ska alltid fåna sig på bild. Härligt att kunna sitta ute och äta!