Publicerat i 2014

28 April

Hej! Har haft en jättebra helg, helt underbart med varm sol så man kan springa ute i tunna kläder och inte behöver släpa på en tjockjacka längre :) I lördags kom mina föräldrar över med katterna, det har gått jättebra för dem att vara hos dem men där har de inte sprungit ute så jättemycket (mamma har varit rädd för att de ska springa bort) så när de kom hem blev alla tre superglada och vi har låtit dörren stå öppen på framsidan nästan hela helgen så de kunnat gå in och ut som de velat. 
 
I går var vi till Barkarby en sväng, jag shoppade järnet i USA men lyckades inte komma hem med någon ny vårjacka så vi kikade runt lite i Barkarby Outlet men fanns inte något speciellt.. Har beställt hem en fin från Zalando som jag ska testa i veckan, så får vi se om jag behåller den eller inte. Därefter handlade vi massa jord och fröpåsar på Bauhaus, så nu ska vi så blommor och lite ätbart i trädgården! Har aldrig kunnat påstå att jag haft några gröna fingrar, men tänkte börja ge mig på det där nu :) 
 
Dessutom har jag avsagt mig mitt pass på SATS. Jag kommer ha så fullt upp på jobbet att jag inte kommer ha tid för att planera nya pass och köra ens en gång i veckan. Istället blir det alltså fokus på kontoret och allt här, sedan ska det bli en frihet att komma hem och kunna vara ledig, köra egen träning eller bara det jag känner för helt enkelt. I morse körde jag igång med yoga igen, nu blir det fullt fokus på kost & träning så får vi se vilka resultat jag kan nå fram till sommaren!
 
Pappa ska alltid fåna sig på bild. Härligt att kunna sitta ute och äta!

Publicerat i 2014

Jag är hemma!

Hej på er! Kul att logga in igen efter min semester-frånvaro och se att ni fortfarande är ett gäng som kollat in här varje dag :) Nu är jag tillbaka på kontoret igen efter en helt UNDERBAR semester i USA! Vi landade i går och direkt när vi kom hem började jag jobba, och i dag är jag alltså på kontoret. Lyckades hålla mig vaken mestadels av gårdagen så jag kunde vända tillbaka dygnet i natt, för oss så lämnade vi USA onsdag morgon och landade i Sverige torsdag morgon, sedan jobb och uppackning på det så man är lagom seg i skallen :)
 
Trots värme, sol och drinkar i 18 dagar är det ändå härligt att vara hemma igen! 
 
Bild från Bahamas med världens bästa kille! ♡
 
Publicerat i 2014

Nu drar jag!

Det har varit så himla mycket att stå i denna vecka, speciellt på jobbet eftersom jag varit tvungen att avsluta mina pågående projekt eller sammanställa bra dokumentation så att jag kan dra iväg på semester med gott samvete, vilket jag tycker att jag hunnit med väldigt bra! I går fredag jobbade jag hemifrån till sent, samtidigt som vi småkikade Lets Dance, men nu har jag helt kopplat bort mig från jobb och gått in i ett inför-semestern-läge hehe :) I dag åkte vi iväg till Haninge tidigt och lämnade katterna, jag fixade naglarna hos duktiga Melina och sedan stannade vi hos mina föräldrar för en snabb lunch innan vi åkte hem.
 
Nu har vi precis packat färdigt och i morgon blir vi upphämtade strax efter 07.00! Kan inte beskriva hur underbart det ska bli att komma iväg, och för den som missat det så åker jag, min kille, hans syrra med hennes kille, samt deras föräldrar till USA i morgon! Vi blir borta i 18 dagar och kommer stanna en vecka i Fort Lauderdale, sedan åker vi på Karibien-kryssning i en vecka och sedan avslutar vi med tre nätter i Miami. UNDERBART!
 
Så bloggandet lär utebli en hel del under dessa veckor. Vi har iofs WIFI i huset vi kommer bo i första veckan så där kan jag nog slänga in lite bilder, annars så tipsar jag om min instagram @jessicaanshagen där jag säkert kommer uppdatera oftare.
 
Ha det så underbart allihopa! Puss & kram :)