Publicerat i 2014

Ledig lördag

Inte lyckats ladda betteriet till systemkameran än :( Bild från instagram.
 
Egentligen skulle jag befinna mig på Bosön just nu tillsammans med resten av företaget, men jag har jobbat sena kvällar nästan hela veckan så jag behövde en ledig lördag för att bara få göra det jag känner för. Något jag uppskattar enormt efter att jag slutade med handbollen är att komma bort från "måsten" och istället kunna ta en dag som den kommer. Så det tänker jag göra i dag!
 
Sitter och äter skorpor med blåbärsmarmelad. Om ni har vägarna förbi Ludvika kan jag tipsa er om att stanna till på Grangärde Musteri :) Bra priser och det finns massa gottgott. Ska alldeles strax plocka ihop och röra mig in till stan, jag och Linda ska äta lunch någonstans vid Hornsbergs Strand! Mange är och spelar golftävling i Linköping så jag har lite egentid. Håller tummarna för att det går bra för honom! 

Publicerat i 2014

Två dagar efter

Har sådan jäkla träningsvärk i dag! Det är ju alltid värst två dagar efter och i måndags kväll körde jag ett väldigt bra BodyPump-pass här i Bålsta. Ska fortsätta köra de passen plus lägga in ett till styrkepass i veckan, sedan försöka kombinera det med löpning.
 
I morse var jag uppe i god tid, tog mig ner till soffan och hann kolla på ett avsnitt av PLL samtidigt som jag gjorde mig i ordning inför arbetsdagen. Veckan har gått fort, och hoppas sista dagarna också ska rulla på. Har jättemycket att göra vilket inneburit att jag fått jobba sent hemifrån om kvällarna, men det får man ta ibland. I dag på lunchen ska jag träffa Linda, och sedan har jag en del ärenden att ta tag i! Behöver lämna in en jacka + kofta på lagning hos skräddaren vid kontoret, kontakta Nikon gällande laddaren till kameran som bara slutat fungera helt plötsligt (vilket gör att jag inte kan fota snygga bilder till bloggen!) och checka in oss online till flyget nästa vecka. Fullt upp med andra ord!
 
Bjuder på en fin bild från bröllopet för två veckor sedan 

Publicerat i 2014

Torskfilé

Har kommit hem från jobbet, tack och lov så gick tågen som de skulle i dag till skillnad från förra veckan, och precis ätit middag. I dag blev det torskfiléer med kokt potatis, känner mig riktigt kreativ med middagarna och hoppas på att det ska hålla i sig! :) Ska beta av lite mer jobb sedan ska jag iväg och köra BodyPump klockan 20.00, var alldeles för länge sen så känner mig taggad!

Smaskens!