Publicerat i 2014

I sovrummet

Underbar känsla, vi har införskaffat en tv till sovrummet! 😍 Vi brukar somna på soffan för att vi är kvällströtta men ändå vill se klart tex en film, men nu kan vi alltså krypa ned på sängen och se klart eller somna här direkt. Som jag längtat efter den här dagen men vi ville vänta till mellandagsrean så i dag blev det en LG 42" från NetOnNet's lagerbutik i Veddesta. Mycket bra köp som sagt!

Den här måndagen har annars gått åt till att montera köksluckor och skåp då vi fick hem sista lasset från IKEA i förmiddags. Det har kostat en del pengar att fixa i köket men det har det varit värt. Nu är det kul att vara där och när allt är på plats kommer det kännas ännu roligare! Jag ska visa för och efterbilder sedan 😊 I morgon är vi fortsatt lediga så då ska vi pyssla vidare i köket och njuta av ledigheten. God natt ❤️

Ska sova, efter Sverige - Ryssland matchen!

Publicerat i 2014

Härlig ledighetFör första gången på faktiskt flera veckor känner jag suget efter att ta tag i träningen. Eller bara komma igång över huvud taget. Så nu har jag dragit på mig träningskläderna och tänker köra yoga samt styrketräning här hemma, sen när Mange kommer hem ska vi åka flera vändor till soptippen för att kasta alla gamla köksluckorna som vi bytt ut.

För övrigt har jag haft en supermysig jul både hos Manges föräldrar och mina egna. Och dessutom återstår det fortfarande hela tio dagar att vara ledig ❤️

Publicerat i 2014

Dan före

Hej! Bloggen har hamnat lite i skymundan då jag inte mått så bra sista veckan. Nu har jag dock äntligen gått på julledighet, har några småsaker jag behöver göra i dag men annars är jag ledig fram till 7 januari! Senaste dagarna har vi fått klart ännu mer i köket, det är kaklat i köket och den nya fläkten är på plats och den sista leveransen från IKEA kommer nästa måndag! Då kommer vi ha att göra i mellandagarna :)
 
Det händer annars mycket i dagarna. I kväll kommer massa vänner över så ska vi ha uppesittarkväll, alla tar med sig något gott att bjuda på (vi ska göra julskinka!) och så ska vi ha lite julklappsutdelning samt spela bingolotto såklart hehe. Sedan i morgon ska vi fira jul hos Manges föräldrar, och på juldagen ska vi hem till mina föräldrar ♡ Men nu i dag är jag alltså ledig så ska hoppa in i duschen sedan sätta igång med lite städning & ta hand om tvätt. Måste ju vara fint till i kväll när alla kommer!
 
Vår fina julgran