Publicerat i 2013

Ett tag sedan..

Men HALLÅ! Ja, jag har inte haft varken lust eller tid till att uppdatera här sedan sist. Vet inte varför lusten inte finns, men här hemma finns det alltid saker att göra och senaste två veckorna på jobbet har varit helt crazy. Nu känns det väldigt skönt att folk börjat gå på semester även om jag själv inte går förrän slutet av vecka 29 + vecka 30, för nu blir det mindre möten och mer tid till att faktiskt få göra klart sådant jag börjat med.
 
Och på kvällarna har vi spelat mycket golf. Det går framåt, även om det inte riktigt går i det tempo jag skulle önska. Blir så frustrerad när det flyger iväg bollar åt inte det håll som jag tänkt mig, men med 54 i hcp kan man väl inte räkna med så mycket annat. Än. Var ute nu i kväll och det är bästa rundan hittills.
 
Annars då? Hm. Gröna fingrarna har dött ut lite, även om det fortfarande blommar och det har kommit massa sallad på baksidan :) Jag har lagt en hel del slantar på golfklubbor och golfkläder och dessutom fick jag precis en present utav mina föräldrar som kommer komma hem med posten inom någon dag! Och just det! Vi har ju dessutom varit på Sicilien över midsommar! Äntligen fick jag ta dit min älskling och visa honom hur jag bott, var jag jobbade, underbara Palermo och hur en typisk siciliensk familjekväll ser ut! ;) Vi var bara där 2,5 dagar men vi hade hela 33 grader och låg på stranden två heldagar så vi klagar verkligen inte, speciellt inte när man fick höra att det regnade hemma och var 4 grader på helgen.. :)
 
I sommar har vi inte jättemycket planerat, tror det blir lugna dagar hemma under semestern och sedan åker vi iväg till Italien igen i september. Ser faktiskt fram emot att bara ta det lite lugnt hemma och få mysa med M, missarna, familjen & vännerna 
 
 
 
Publicerat i 2014

L'amore

 
 
Publicerat i 2014

Golfaren

Den här helgen har varit väldigt rolig och bra, trots att jag fortfarande mår pissdåligt och har vääärldens dunderförkylning som drar ner mig en del. Jag har gått nybörjarkurs i golf och blivit medlem på Kungsängen GK, så nu kan jag och älsklingen spela tillsammans :) Min kille spelade dessutom två tävlingar i helgen och kom 1:a på båda, är så stolt över honom! Prylnörd som man är kunde jag inte låta bli att köpa nya klubbor och handske i helgen, så nu är jag helt redo (nästan, vill ha en ny driver!) för att ge mig ut bland buskar och träd :) Får se om vi hinner ut något i veckan, vi drar ju iväg till Sicilien tidigt på torsdag morgon!