Publicerat i 2014

31 Mars

God morgon! Lagom trött, en kopp kaffe i handen, 25 minuter yoga avklarad och nu med datorn i knät - helt redo för denna arbetsvecka som även är min SISTA innan 18 dagar semester! YAY! Har så mycket att göra så jobbar hemifrån i dag, allt för att hinna klart och kunna göra en så bra överlämning som möjligt till de som ska backa upp medan jag är borta. Så kom igen nu folket, let's do 5 tuffa arbetsdagar!
 
Heja måndag!

Publicerat i 2014

Denna helg

Så vad har jag haft för mig den här helgen? Kort kan man säga att vi hade en lugn fredagskväll och träningsuppehåll både fredag & lördag. I går fixade vi hemma på dagen samt städade, det brukar vara ont om tid på vardagarna så de större ansträngningarna blir på helgerna istället. Det har ju varit ett riktigt kanonväder i helgen så i går lät vi altandörren stå vidöppen vilket såklart katterna älskar när de kan gå in och ut som de vill :)
 
I går kväll hade vi en barndomskompis till Mange över på middag samt hans tjej, vi ordnade pulled pork och drack en hel del gott rödvin till. Kom inte i säng förrän halv två i natt och sedan kom vi ju på att man dessutom skulle ställa fram klockan en timme så det var trötta ögonlock när väckarklockan ringde halv tio. Klockan tolv var jag ute i Haninge och körde mitt sista pass där borta, det har varit tre roliga månader men nu återgår jag till att vara LEDIG! Ska påminna mig själv så fort jag ens funderar på att ta pass på SATS på helgerna igen att det inte är någonting för mig. Jag behöver låta kroppen VILA ibland också och sovmorgon är något som är väldigt underskattat.
 
Så nu är jag hemma igen, ligger på soffan och kollar svenska handbollsdamerna i EM-kvalet. Kvällen blir lugn, ska börja med middagen snart och ska testa ett av Melkers recept på kyckling i röd curry 
 
Köpte en jättefin bricka i dag på In & Finn-butiken i Haninge Centrum, men Madonna tycker att den passar bättre som sovkorg! :)
 
Publicerat i 2014

Äntligen...

FREDAG! Kom hem, tog emot ett glas prosecco från min älskling som redan var hemma och som dessutom hade plockat fram grillen. Vitlöksmarinerade grönsaker, en saftig köttbit (eller två) och lite pommes! Nu har vi plockat undan och istället ställt fram ostbågarna, och så är det Lets Dance på TV. Jag är helt redo för den här slappa kvällen på soffan :)