Publicerat i 2014

Start på dagen

 
Så här som på bilden börjar jag alltid min morgon; 30 ml Vimi-Pro, 1 st Omega-3, 1 st CLA-Advanced, 3 st Ripped Pro, 1 st Vitamin D plus en smoothie med frysta jordgubbar, filmjölk, mjölk & is. I samband med måltid tar jag dessutom några tillskott men inte lika mycket som vid frukost. Allting är inhandlat från Gymgrossisten och är egentligen bara olika vitaminer som ska hålla mig pigg och frisk. Det här med tabletter känns på något sätt väldigt tabu, eller är det bara jag som upplever det så? Hur som, för mig funkar det bra :)
 
I dag jobbar jag dessutom hemifrån och min dag har börjat mycket bra med beröm från jobbet, gjorde det mycket lättare att kliva upp! Nu jobbar jag hemifrån, och i morgon samt fredag är jag ledig. Vi ska åka till stugan i Ludvika och mysa!
 
Publicerat i 2014

Trötta jag

 
Vet inte riktigt varför men är dödstrött i dag. I går jobbade jag mestadels av dagen inne på Kungsholmen då jag nu sitter i ett nytt projekt och kommer vara inne i stan en del, sedan mötte jag upp Marie på Vapiano och så käkade vi middag plus snackade massa skit :) Skönt att bryta av vardagen, speciellt en måndag, så det inte bara är jobb som snurrar i skallen. Är mycket nu som händer samtidigt, så kommer bli extra härligt att åka iväg till stugan på onsdag!
 
Publicerat i 2014

Husfru

Det är verkligen underbart att bo i hus, det passar mig perfekt eftersom jag alltid går runt och fixar och donar. Vårat projekt just nu har varit blommor och få ordning på altanen på baksidan. Efter några besök på IKEA & Bauhaus har uterummet nu fått massa kärlek och det är en plats man mår bra av att vara i :) I dag hade vi mina föräldrar inklusive syrran på besök och var så mysigt att kunna sitta där ute och njuta av all god mat. Förutom uteplatsen har min handyman finjusterat köket, han fixar verkligen allt min snygging!