Publicerat i 2014

Juletid

Hej. Över en vecka sedan jag uppdaterade här senast.. Mina vardagar består av massvis med jobb, knappt en sekund över vilket gör att den tid jag inte vanligtvis sitter vid datorn på kontoret, försöker jag spendera så långt ifrån datorn som möjligt. Jag jobbar och klämmer in något enstaka träningspass i veckorna, och försöker sova så mycket som möjligt om nätterna. I går hade vi middagsgäster, det var fullt hus till 03 nångång och i dag har vi haft en väldigt lugn dag hemma och pysslat med alla juldekorationer. Äntligen får man plocka fram ljusstakar och julstjärnor! 


Nu på kvällen har vi varit över till M's föräldrar och bubblat lite i deras bubbelkopp på baksidan, och nu sover M på soffan medan jag kollar den underbara filmen "The timetravellers wife" på TV4. I morgon blir ännu en lugn dag, vi ska iväg på visning mitt på dagen och så kanske vi gör ett besök till affärerna i Barkarby. Jag har några få julklappar kvar, sedan är jag klar!

Publicerat i 2014

Fredagsmorgon


God morgon! Här sitter jag framför tvn med ett glas juice och macka, blir inte mycket mer till frukost för har aldrig varit någon storätare på morgonen. Bläddrat i en tidning och kollat nyhetsmorgon, tycker det är så mysigt att ta det lugnt på morgnarna och få göra mig i ordning i lugn och ro. Så nu måste jag flytta mig från datorn och ställa mig framför spegeln istället, tummen upp för denna veckas sista arbetsdag! 
 
Publicerat i 2014

Onsdag 19nov


God morgon! Utvilad och lite småstressad sitter jag nu i bilen på väg in till stan för ett kundbesök. Började morgonen med en god kopp kaffe (smaksatt med irish cream) och jobbade lite innan jag åkte iväg. I kväll ska vi över till Manges syster på lite födelsedagsfika, en lugn och skön onsdag :)