Publicerat i 2014

Dimmig torsdag

Vår baksida med morgondimman.
 
Det här är en lång vecka. Och en väldigt grå sådan. Mycket jobb, och i går tog vi oss till gymmet för veckans andra pass men jag kände mig tvungen att kliva av efter lite mer än hälften då jag känner mig risig i halsen och det gjorde det svårt att träna. Så i dag känner jag mig fortfarande dålig, men jag jobbar hemifrån för att vi får en leverans från IKEA av dörrfronterna in till tvättstugan. Och som vanligt när man ska få hem en leverans ger de perfekta leveranstider, "vi kommer mellan 09 - 15". Men som tur är kan jag jobba på under tiden och datorerna står redo här bredvid. Nu ska jag dricka mitt te och sätta igång dagen 
 
Publicerat i 2014

Barn-mys!

I går kväll var det fullt med småbarn hemma hos Danne & Sandra, och i dag var Linda & lilla underbara Lukaz över till oss på fika och massa mys! Han är ju verkligen världens sötaste kille, så charmig och busig, han verkligen älskade att krypa runt efter katterna hehe :)

 
Nu har vi precis ätit söndags-pizza och har lyckats få ordning på vårat Apple-tv som strulat senaste tiden. Ska ladda upp med filmen Lucy och kanske poppa lite popcorn, sedan är det bara tagga till för en ny arbetsvecka. Jag har beställt en iPhone 6 som ska levereras på fredag, men nu börjar jag fundera på om jag kanske ska ändra till en iPhone 6 plus istället....!
 
Publicerat i 2014

Till tippen

Lördagar, vem tusan älskar inte lördagar?! I går kväll åkte vi ut till pappa i Haninge och bjöd på middag samt kollade Idol. Mamma och syrran är ju iväg till Sydafrika på safari så vi åkte över för att hålla lite sällskap. I dag har vi varit duktiga och åkt fram och tillbaka två gånger till soptippen, blev en hel del skit att kasta nu efter att vi (läs: Mange) renoverat tvättstugan. Så nu kommer man faktiskt in i garaget igen :) Måste passa på att ge massa beröm till min duktiga sambo som ordnat världens finaste tvättstuga! 
 
Nu sitter jag med en kopp kaffe i köket och lyssnar på lugn musik och bara njuter av att det är helg. I kväll är vi bjudna på 30-års fest så ska börja göra mig i ordning snart. Jag verkligen älskar lördagar!