Publicerat i 2014

Vitaminer

 
Det pågår sjukstuga här. Eller jag är bara superdunderförkyld så nu sitter jag och bunkrar upp med vitaminer. Stängde igen datorerna för en halvtimme sedan och hade tänkt vila, men har inte riktigt hunnit det. Nu måste jag börja göra mig i ordning för syster fyller år i dag så vi ska in till Bon Bon och käka middag! Det är ett superroligt ställe att gå till för det kommer in olika smårätter hela tiden som man får välja mellan. Vill man inte testa en rätt väntar man tills nästa bricka kommer, och jag tror det finns ca 25 smårätter att välja mellan under hela kvällen! Oavsett vilken rätt du väljer kostar alla 50 kr / st, och de håller räkningen genom att ge dig en kula i en skål på bordet :)

Publicerat i 2014

Myspartner

Det är söndag, och tanken var ju att jag skulle må bättre i dag eftersom jag tagit det väldigt lugnt den här veckan och knappt gått utanför dörren i helgen. Istället mår jag sämre, WHAT?! Så i dag håller jag mig hemma medan M är iväg på golftävlingen. Funderade ett tag på att åka med men beslöt mig för att ta sovmorgon istället, plus att sex timmars promenad på golfbanan känns inte aktuellt när jag inte mår hundra. Så nu ligger jag på soffan med två lika utslagna katter bredvid mig. De är så mysiga! :) 
 
 
Publicerat i 2014

Min bästa


Det här är vad jag möttes av här hemma i dag när jag klev ur duschen. Sån lyx! Har längtat efter den här fredagen och helgen hela veckan, har ingenting inplanerat och tänker inte göra ett jota mer än hjälpa älsklingen med tvättstugan :) I går var vi och köpte klinker och så ska väggarna målas i morgon. Nu blir det bara massa slapp på soffan, har precis sett klart utröstningen i Idol (rätt person åkte ut!) och i morgon tänker jag unna mig sovmorgon!