Publicerat i 2015

Fixarna

God kväll! Nedbäddad efter en arbetsdag som gick rätt så fort, världens bästa älskling kom och hämtade mig på jobbet på lunchen så åt vi lunch tillsammans på Lillstugan i Sollentuna :) Har ni vägarna förbi där borde ni absolut äta lunch där någon gång, deras äppelpaj var extra god! Efter jobbet svängde jag in på Hemtex och köpte småsaker till hemmet, jag var även dit i går och köpte nya dynor + duk till altanmöblerna på baksidan och i dag kompletterade jag med en löpare. Allt går i marina tecken, ska försöka utöka med det men får bli lite allt eftersom. I går var vi riktigt duktiga hemma och slängde ut vår stora fina ryamatta som tyvärr katterna använde som revir i början när vi hade köpt den och en del lukt sitter kvar, dessutom grävde M upp all jord i rabatten på framsidan och fyllde på med nytt så jag kunde plantera lökarna (liljor) som köptes på trädgårdsmässan i helgen! Jag passade även på att så lite kryddor inomhus och mer blir det på baksidan sen.

I morgon jobbar jag heldag sedan ska det bli skönt med tre dagars ledighet :) Vi har lite planer för morgondagen efter jobbet, så gäller att jag går och sover nu så jag orkar med hela dagen! Puss och god natt 

Vecka 30 

Publicerat i 2015

Mötesdag

 
I dag jobbar jag hemifrån, och passar på att sitta på vår inglasade altan på baksidan nu när vi ställt ut möblerna igen efter vintern :) Här är det varmt och skönt, och härligt att vara lite närmre naturen. Vi har varit på banken i morse och har ytterligare ett möte där klockan 16.30, därför blev det smidigare för mig att jobba hemifrån så jag inte tappar på all restid fram och tillbaka till Kista där kontoret ligger. I dag kliver vi förresten in i vecka 30, nu kan nästan nedräkningen börja på riktigt! Ska skriva ett inlägg med bild på runda magen lite senare och sedan tänkte jag knåpa ihop lite tankar och känslor om hur det var att resa utomlands som gravid. Det var inte riktigt lika toppen som jag tänkt mig, men nästan :)
 
Publicerat i 2015

Sköna morgon

 
God dagens! I dag hade jag tänkt sova ut men vaknade 08.30 och lyckades aldrig somna om. Har fixat lite inne på kontoret och flyttat om en möbel samt rensat undan sådant som inte ska vara där inne, sedan har jag haft mysfrukost med missarna och nu tar jag det bara väldigt lugnt och njuter av att solen tittat fram :) Mange är iväg på golftävling och jag ska åka iväg med Ida till Trädgårdsmässan i Kista. Har massvis med planer för vår tomt så ska bli kul att få lite inspiration och ev köpa på mig lite fina blommor, är på ett väldigt kreativt humör denna söndag!
 
Mange fick jättegulligt blombud i går från släktingar som grattade till hans fyllda 30 år!