Publicerat i 2015

Sista dagarna

Vi är inne på årets sista vecka, sedan säger vi hej till år 2016. Jag brukar alltid tycka det känns konstigt att skriva ett nytt årtal men 2016 känns ganska natuligt ändå.
 
I går åkte vi till Mall of Scandinavia, det var galet mycket folk i och med mellandagsrea i så gott som alla butiker men vi strosade mest, åt lunch och strosade lite till. Hittade ett par skor på Zara som jag suktat efter sedan jag var där för en månad sedan och nu när de var på REA var jag ännu mer sugen... Men jag prioriterade bort dem, nu när jag "bara" är mammaledig har jag inget behov av höga skinnboots med superhög klack så då lägger jag de pengarna på något annat istället. Som kläder till Leon haha, nej han fick så himla mycket kläder i julklapp så det behövs inte heller! :P Däremot har Twistshake 40% rabatt på alla sina flaskor (slutar i kväll 23.59!) så jag beställde hem tre stycken, tycker de är så himla bra.
 
Just nu ligger Leon och sover så jag sitter på soffan och myser med Madonna bredvid mig och Peter Pan på tv. Jag är fortfarande risig, det trycker i öronen och förkylningen vägrar ge med sig, hade hoppats att det skulle bli bra i tid till nyår men verkar inte som det. Något som är roligare är att snön har kommit och ligger kvar, Leon fick en fin sittpulka med lammskinnsfäll i julklapp så hoppas kunna inviga den i dagarna! :) Och en annan rolig sak är att vi håller på att kolla resa, förhoppningsvis bokar vi något inom kort och så blir det en varm vecka i Grekland i maj! Nu ska jag ta på mig ett nytt ansikte och leta fram alvedon
 
Snart säger vi hej då till julgranen.
Publicerat i 2015

Julafton x2

Hej hå från sjukstugan. Började med lite lättare halsont för några dagar sedan, i går var jag mest hes men i dag susar det i öronen, värker i bihålerna och är förkylt som bara den. Blä. Men har haft två fina dagar med först Manges familj och i går kom mina föräldrar till oss på trerätters middag, julklappsutdelning och kortspel. Jag fick massa fina julklappar men jag tycker det var roligast att ge julklappar i år. Leon fick jättemycket fina kläder och roliga leksaker som ska trigga krypandet, perfekt! Det har även ätits massa gott, på julafton blev det självklart julbord med allt som hör till och i går på juldagen åt vi råraka med löjrom till förrätt, grillade kött och grönsaker på stekbord som ställdes mitt på matbordet så alla grillar sin egen mat (jättetrevligt!) och till efterrätt bjöds det på kaffe och vitchokladmousse :)
 
I dag mår jag som sagt inte så jättebra så vi tar det lugnt hemma. Skönt att det bara är lördag så Mange är hemma också. Just nu sitter vi och tittar på Sverige som spelar hockey i Junior VM och resten av kvällen blir nog på soffan framför en film. I dag har ju alla barnsidor börjat med mellandagsrea, livsfarligt!
 
 
Publicerat i 2015

Julklappstips #3

{ TILL HONOM }

Okej, nu är det SÅ kort tid kvar till julafton så ett julklappstips nu kanske är lite sent men det är ju faktiskt möjligt att skriva ut en bild eller liknande på det man beställer och så ger man produkten i efterhand om den inte hinner komma i tid :)
 
Dagens julklappstips är i alla fall rakhyvlar, och man kan ju göra det lite roligare genom att ge en lite mer exklusiv sådan. Jag skulle tippa på att en rakhyvel är något som de flesta killar använder, men kanske inte tycker är så himla kul att köpa själv så varför inte passa på nu till jul att köpa en som har ett riktigt snyggt handtag, är i en snygg annorlunda färg eller varför inte ett fodral att förvara rakhyveln i? Skynda fynda!

 Inlägget är i samarbete med Sliqhaq.