Publicerat i 2017

Sista dagarna

Vi är inne på årets sista vecka, sedan säger vi hej till år 2016. Jag brukar alltid tycka det känns konstigt att skriva ett nytt årtal men 2016 känns ganska natuligt ändå.
 
I går åkte vi till Mall of Scandinavia, det var galet mycket folk i och med mellandagsrea i så gott som alla butiker men vi strosade mest, åt lunch och strosade lite till. Hittade ett par skor på Zara som jag suktat efter sedan jag var där för en månad sedan och nu när de var på REA var jag ännu mer sugen... Men jag prioriterade bort dem, nu när jag "bara" är mammaledig har jag inget behov av höga skinnboots med superhög klack så då lägger jag de pengarna på något annat istället. Som kläder till Leon haha, nej han fick så himla mycket kläder i julklapp så det behövs inte heller! :P Däremot har Twistshake 40% rabatt på alla sina flaskor (slutar i kväll 23.59!) så jag beställde hem tre stycken, tycker de är så himla bra.
 
Just nu ligger Leon och sover så jag sitter på soffan och myser med Madonna bredvid mig och Peter Pan på tv. Jag är fortfarande risig, det trycker i öronen och förkylningen vägrar ge med sig, hade hoppats att det skulle bli bra i tid till nyår men verkar inte som det. Något som är roligare är att snön har kommit och ligger kvar, Leon fick en fin sittpulka med lammskinnsfäll i julklapp så hoppas kunna inviga den i dagarna! :) Och en annan rolig sak är att vi håller på att kolla resa, förhoppningsvis bokar vi något inom kort och så blir det en varm vecka i Grekland i maj! Nu ska jag ta på mig ett nytt ansikte och leta fram alvedon
 
Snart säger vi hej då till julgranen.