Publicerat i 2015

En favorit

Nu är jag hemma igen, 55 minuter tar det att köra från mina föräldrar därför blir det inte att jag åker ut så jätteofta men finns det en lucka en helg brukar jag passa på! :) Ligger nedbäddad på sängen, kikar tv samtidigt som jag har datorn i knät och bredvid mig ligger två utslagna katter hehe. Så söta. Har än en gång suttit och klämt på alla fina babykläder som jag fick med mig hem i dag, kan liksom inte låta bli.

Så har jag även fixat lite bilder på den nya skötväskan som jag fick hem i går. Eftersom den inte finns i Sverige fick jag beställa hem den från USA så det blev en del frakt + moms förutom priset för själva väskan, men jag är som sagt supernöjd. Det är en Michael Kors Jet Set Diaper Bag, den har en dragkedja upptill för att stänga hela väskan och så har den förutom de två smala remmarna även en tjockare axelrem plus två remmar att fästa direkt runt barnvagnen på varsin sida. Inuti är den utrustad med en separat skötmatta + flera små fack för allt man behöver ha med sig. Väskan hänger nu på vår Bugaboo-vagn och den passar som en smäck!

 

Taggar: diaperbag / michael kors / michael kors bag / michael kors diaper bag / michael kors jet set / michael kors skötväska / michael kors väska / skötväska / skötväska inspiration / skötväskor / tips skötväska / väska
Kommentarer (3)