Publicerat i 2015

Helgfrallan

Bor du i Bålsta går du in på http://helgfrallan.tictail.com för att beställa senast torsdag varje vecka!

Precis som förra lördagen började denna morgon med att färska frallor och bullar hängde på ytterdörren när vi vaknade :) Helgfrallan här i Bålsta är verkligen toppen! Lite lördagslyx att slippa åka iväg och få det levererat så här. Resten av dagen har vi ägnat åt att besöka IKEA, Lekmer-butiken i Barkarby och inhandlat ännu mer färg på Bauhaus. När vi kom hem målade vi lite och satte ihop den nya möblen vi fick med oss hem och nu ligger vi på soffan och kollar Da Vinci-koden på 3an. Jag har gått och blivit förkyld och lite hängig så tagit en alvedon, hoppas att det ska avta inom några dagar. 

Publicerat i 2015

Måla blue


Nu har vi sålt allt vi ville bli av med i före detta gästrummet, och jag har målat ytterligare en vägg babyblå. Blir så himla fint, funderar på om jag ska komplettera de resterande två väggarna med en ljusbeige färg och sedan ljusbeiga mörkläggningsgardiner, hm?

Nu ligger jag nerbäddad men har så svårt att slappna av och blunda. Är så uppe i allt jag vill fixa och handla så ligger gärna vaken ett tag och njuter :) I morgon är det underbara fredag och sedan underbara helg! Vi har beställt frallor den här helgen också så det väntar på oss vid dörren när vi vaknar på lördagen! Det ser jag fram emot, jag verkligen älskar lördagar :) ❤️

Publicerat i 2015

Torsdag 29 jan

I går var jag för andra veckan i rad på SATS och körde DanceAerobic som Jessica Tito Martins håller i! Hon är superduktig och passen är väldigt roliga, en bra nivå även om jag hade kunnat tänka mig att det gärna fick vara liiiite lite svårare.. :) Men kul som sagt! Nu har vi också börjat måla om barnrummet där hemma, vi valde färgen Babyblå 736 från Beckers och än så länge har vi bara målat ena långsidan. Måste måla ett till lager i dag, sedan har jag lite roliga tankar kring vad vi ska göra på de andra väggarna men vet inte riktigt hur det blir än. I dag jobbas det för fullt på kontoret och jag har precis tryckt i mig en SUPERGOD sallad, vi har bästa salladsstället precis vid jobbet, jag tog en med bulgur, grekiskt (oliver, fetaost, tomat), melon och räkor. Nu har jag en del att stå i och direkt efter jobbet kommer det en kille som ska köpa soffan jag lade ut nedan!

På väg till träningen i går.