Publicerat i 2015
Taggar: ansiktsvård / blommor / inredning

Nya produkter

Det är jobbigt med semester... I dag har jag åkt några svängar fram och tillbaka till centrum. Dels köpte jag fler av de där goda alkoholfria drinkarna jag nämnde nedan, sedan ordnade jag en present till Novah som firar sin 1-årsdag i dag (var bjuden men orkade inte riktigt ta mig iväg), handlade lite på ICA, köpte hallonbladste och så fyndade jag produkter från den ekologiska hudvårdsserien Estelle & Thild inne på Kicks. Jag tycker det absolut bästa sättet att prova på nya hud- & ansiktsprodukter är när man kan hitta det på rea. Blir man inte nöjd har man inte lagt ut en förmögenhet, allt jag köpte i dag var på halva priset :) Blev även en ny necessär då min förra är sönder. Har hört att produkterna från detta märke ska vara väldigt bra, jag köpte en handkräm och ansiktstvätt till mig samt ett schampoo och body cream till lillkillen.
Någon av er läsare som har åsikter om dessa produkter?


Nu har jag dammsugit både över- & nedervåning, slängt in tvätt i maskinen, plockat undan tvättstället, bytt sängkläder, rensat soffan från katthår och satt rosorna i vatten. Så fort Mange kommer hem från golfrundan på Bro Hof ska vi grilla hemmagjorda hamburgare! :)

Publicerat i 2015

Kom tillbaka

Drinken heter Shatler's Virgin Colada och är helt alkoholfri (och så god!), finns på bolaget och kostar 20 kr.


Så här lugn och skön var min söndag, vi började med frukost på baksidan och sedan låg vi kvar där några timmar innan vi åkte över till M's föräldrar där jag solade vidare till halv fem på eftermiddagen. Den här veckan visar ju faktiskt väderprognosen ÄNNU bättre väder, det ska bli 27 grader på fredag, 28 grader på lördag och hela 29 GRADER på söndag! Och med undantag för i dag ska det vara 20 grader och strålande solsken de övriga dagarna :)

Jag har inte speciellt mycket på dagens agenda, jag känner att det pågår något i kroppen men inte tillräckligt för att tro att bebis är på g. Det är nu 14 dagar kvar till BF så i dag ska jag ner till centrum och köpa hallonbladsté, har ju hört att det kan få igång processen.... :) ♡

Publicerat i 2015

Sol, äntligen!

Äntligen äntligen ÄNTLIGEN har solen hittat tillbaka till mellersta Sverige! I går hann jag ligga ute på baksidan i hela fem minuter innan himlen var svart och regnet öste ner. I dag är det bara några få moln emellanåt som täcker den blåa himlen och jag ligger på baksidan med boken "Kaffe med rån", äter jordgubbar och dricker alkoholfri Virgin Colada som M köpte åt mig på bolaget, SÅ gott! Tänker ligga här så länge solen värmer, sedan ska jag åka till min syster i Sumpan. Hon köpte en present till mig när hon var i Amsterdam nyligen som jag ska hämta och så ska vi köpa med oss thaimat hem till henne och umgås :) I går kväll var jag förresten på biodate med min älskling och vi såg Entourage, tycker den var riktigt bra! 👍🏻
 
Puss från baksidan & solen!