Publicerat i 2015

Vecka 26


Som ni kan se så växer magen, helt galet mycket! Dock fortfarande väldigt tacksam över att den verkar vara det enda som lägger på sig hehe. Har inte varit toppenbra på att röra på mig men jag anser att jag springer runt rätt mycket på jobbet och är uppe och går nästan hela tiden så det verkar jag klara mig rätt bra på än så länge. Försöker mig på att använda "vanliga" byxor emellanåt men det känns bara obekvämt så jag får nog ta och hålla mig till mina gravid-byxor. Om bara värmen kan komma på riktigt kan man ju börja använda kjol och klänning också så då kommer det nog kännas mycket skönare.
 
Har annars inga krämpor eller svårigheter, och jag skäms nästan lite över att säga att jag mår så här bra. Det känns fortfarande konstigt att se mig själv på bild med en sån här mage för jag tycker den ser större ut än vad den känns. Jag får fortfarande halsbränna emellanåt fast inte alls lika ofta vilket är skönt, men det häftigaste som börjat ske senaste veckan är nog hur mycket han rör sig i magen hela dagarna (han låter mig sova om nätterna!) och hur tydligt det syns på utsidan att magen ändrar form och han förflyttar sig! Så jäkla coolt :)
 
Publicerat i 2015

Måndags-slut

Den här dagen har innehållit lite av varje. Började med att knappt hinna parkera bilen vid jobbet innan jag var tvungen att slänga upp bildörren och lägga en pizza precis utanför (usch, jag vet), sedan återhämtade jag mig och kunde jobba på hela dagen och vid sex parkerade jag bilen utanför SATS i Bålsta för 35 min på Crosstrainern. På vägen hem köpte vi med oss varsin sallad sedan åkte vi förbi Ida & Jonas som var bruna och fina efter två veckors semester i USA & Karibien :) De hade köpt jättemycket fina kläder till lilkillen som han kommer kunna ha kring 1-års åldern, perfekt!

Nu har vi precis krupit ner under täcket, det har börjat bli allt trängre om kvällarna då alla tre katterna ska sova med oss. I går blev Mange av med sin plats till dessa två damer som verkar ha funnit varandra mer och mer, så himla söta! ♡ I morgon väntar ännu en arbetsdag, så dags att släcka ned datorn och sova. Natti natti ♡

Smulan och Madonna kröp ihop framför Wallander på tv :)
Publicerat i 2015

Efter frånvaron

Hej på er! Varit lite frånvarande några dagar, det har varit väldigt mycket på jobbet då en nyanställd tjej börjat plus att jag hoppat in och hjälpt till på lite andra bitar än vad jag brukar göra, så det har varit en del trötta kvällar när jag kommit hem från jobbet i veckan. Väldigt skönt med helg, jag har mestadels tagit det lugnt men i går var jag iväg med mamma & Lina till Clarion Hotel vid Skanstull där vi käkade en jättegod brunch! Mysigt med tjejdag :) Efter det shoppade jag lite svala vårkläder och på kvällen tog vi det bara lugnt. I fredags var vi bortbjudna på middag och om 30 minuter ska vi åka iväg på 30-årsfirande så jag måste verkligen börja göra mig i ordning nu!

Måste passa på att tipsa om rean hos Frank&Poppy där ni kan hitta jättefina saker till barnrummet. Jag beställde nedan; en kudde, sängklädsel till spjälsängen & sängkläder till vagnen! ♡