Publicerat i 2015

Surprise!

Hej på er! I fredags efter jobbet åkte vi till stugan tillsammans med mina föräldrar. Trots att det var dåligt väder hela helgen var det väldigt mysigt att åka dit tillsammans allihopa, katterna var dessutom med och höll oss sällskap och vi hann med ett litet besök till Kupolen under lördagsförmiddagen. Resten av tiden har vi värmt oss framför brasan, ätit massa god mat och spelat en jädrans massa kort :)

I morse vaknade vi vid halv nio, gjorde oss i ordning, åt frukost sedan begav vi oss hemåt igen. När vi kommer hem börjar vi lasta ur bilen som är proppfull med grejer och när Mange öppnar ytterdörren möts jag av ett stort gäng som vrålar "SURPRISE!" och där stod jag heeeeeelt chockad haha! Vilka underbara vänner jag har, de hade ju såklart ordnat världens bästa babyshower för mig! ❤️ Där inne fanns snittar, bubbel (alkoholfritt & icke alkoholfritt), en supergullig babyblå tårta, ballonger, en banderoll och massa fina presenter! Blir så lycklig i hela själen när jag tänker på det, allt var så fint ordnat och alla jag hade velat ha där var där (fanns några tillfrågade som saknades men går inte alltid att få till ett datum som passar alla)! Är så glad att mina vänner från Bålsta var där, att mina familjemedlemmar och Manges mamma & syster var där, och att mina flickor från Haninge var där - att alla var samlade på ett och samma ställe för min skull! Hade inte kunnat tänka mig en bättre babyshower, TACK för att ni är så underbara! ❤️

Bästa!

Publicerat i 2015

Inte sova

Jaha, här ligger jag nerbäddad utan minsta tendens till att kunna somna... Trots att jag haft fullt upp hela dagen har den gått rätt långsamt och känts utdragen. I morse ringde jag MVC för att  kolla upp min jobbiga halsbränna och hon jag pratade med tyckte inte det lät som något allvarligt utan tipsade mig om att testa Novalucol som finns receptfritt på apoteket. Åkte dit direkt och har knaprat det under dagen, och det känns faktiskt som att det hjälper (än så länge)! 

Förutom jobb och städning i dag har vi förberett en del inför Manges 30 årsfest som äger rum nästa helg :) Jag var dessutom och kikade runt i Kista Galleria i dag på lunchen och hittade en superfin kofta till mig. I morgon jobbar jag hemifrån hela dagen och på eftermiddagen har vi ett avslutande möte på banken för det ärende vi hållit på med de senaste veckorna. Nu måste jag försöka sova så jag orkar med morgondagen. Natti 


Publicerat i 2015

Gravid v34

Veckorna rullar på, fast inte lika fort som det känts tidigare tycker jag. Mycket handlar säkert om att det är så få dagar kvar på jobbet och ni vet ju hur det är när man räknar ner tiden, den tenderar att gå extra långsamt då :)
 
Senaste dagarna har jag gått loss totalt på kläder till bebis. Finns ju så mycket kul och det är som till en vuxen, man kan aldrig få för mycket kläder! Men vi har inte så jättemycket kläder i varje storlek utan har köpt på oss lite utav varje så därför kändes det helt OK att inhandla lite mer. Har mest köpt kläder på de typiska butikerna som H&M, Newbie från KappAhl och lite rea-plagg från Lekmer-butiken men i går kunde jag inte låta bli att skämma bort lillprinsen med ett set från Tommy Hilfiger. Polarn o Pyret samt Hust & Claire har också blivit två nya favoriter, tyvärr lite dyrare men kul med något plagg därifrån!
 
Om man ska gå in på hur jag mår då, så har jag återigen fått väldigt problem med halsbränna vilket i sin tur gör att jag blir illamående och spyr. Har blivit värre senaste dagarna och verkar inte spela någon roll vad jag äter så ska ringa MVC i morgon och se om jag eventuellt behöver komma förbi på en extra koll innan mitt besök i nästa vecka. Annars så mår jag bra! Det jag förut kände i ljumskarna är borta, killen rör sig massor i magen och det jobbigaste (bortsett från halsbrännan) är att det börjar bli svårt att knyta skorna hehe :)
 
Nu är det bara 14 arbetsdagar kvar och 48 dagar kvar till den beräknade ankomsten
 
Klädsamlingen växer på sig men än finns det mycket som skulle kunna läggas ner i de där stora lådorna ;)