Publicerat i 2015

CYBER WEEKEND I 4 DAGAR 27-30/11 på Kids Brand Store!

Troligtvis har ni inte missat att det varit Black Friday, vissa körde bara i fredags medan andra körde hela helgen kampanjer. I dag är det dessutom Cybermonday som innebär att det fortfarande finns möjlighet att fynda riktigt sjysst barnkläder till superbra priser! På Kids Brand Store hittar ni de största kända varumärkena och de har snabb leverans på 1 - 3 dagar, just i dag har de dessutom 60% rabatt på massvis med kläder så in på deras sida HÄR och kika!
 

 

Inlägget är i samarbete med tourn.se
Publicerat i 2015

Tysta morgon

God morgon på er. Det är helt knäpptyst här hemma, alla sover men jag har varit vaken sedan jag gav Leon ersättning vid halv åtta och känner mig utvilad så har läst bloggar och spanat på nätet istället. Jag har gått över till att delamma och det fungerar faktiskt väldigt bra så nu får vi dessutom sova mycket bättre, för mig är inte amningen så himla viktig utan det viktigaste är att mitt barn blir mätt och mår bra. Något jag insett senaste dagarna är dessutom hur mycket lättare vardagen blir när man har bra rutiner att gå efter.

I dag så är det ganska fullt upp! När Mange vaknar ska jag be honom plocka ner allt julpynt så tänkte jag smyga igång med det, vet inte hur mycket jag hinner för klockan två ska jag iväg på adventsmys med massa kompisar och småttingar, och mot kvällen ska vi hem till svärföräldrarna för årlig tradition med julklappsspel och mat! Kommer bli en väldigt mysig lördag. Jag har haft svårt att förstå att det är jul snart, har liksom levt i min bebisbubbla så årstiderna har inte haft lika stor betydelse som tidigare, men i går kväll kändes det som att poletten trillade ner och i dag känner jag mig helt redo för att pynta hemmet och börja längta efter julafton! Det blir precis som jag anade att det skulle bli, jag har helt gått loss på julklappar till Leon men jag sa redan innan han kom till världen att jag inte kommer kunna låta bli att skämma bort honom.. Att lägga pengarna på honom än på mig själv känns hur OK som helst :) Så länge jag bara fortfarande får besöka frissan då och då så är jag nöjd! ☺️

Nehepp, om man ska gå upp och slå på kaffe kanske. Leon borde vakna vilken sekund som helst ❤️
 
En tillbakablick från december förra året! För exakt ett år sedan visste vi att vår prins låg där i magen men kan då inte varit i mer än vecka 8!
 
Publicerat i 2015

Pannkakstorsdag

I dag har jag och Olivia från mammaligan varit till Kyrkcentrum och ätit pannkakor. För 50 kr får man äta så mycket ärtsoppa och pannkakor man vill, och så ingår kaffe och kaka :) Båda barnen skötte sig exemplariskt och sov under tiden vi skulle äta, bra planerat. Förkylningen har faktiskt nästan släppt helt men är ganska seg och blir trött tidigt på kvällen. Nu ligger jag nerbäddad och kollar på "The Holiday" (underbar!) och Mange drog precis iväg på innebandyträning, spelar man i lägre divisioner är det ju sådana här träningstider man får finna sig i. I morgon är vi båda lediga för vi ska på begravning.. Har bara varit på det en gång tidigare och det var väldigt tragiskt, och kommer bli en väldigt ledsen dag i morgon med