Publicerat i 2015

Gobitar

{ SEPTEMBER NYTT }
 
 
Nytt tema på bloggen är nu att varje månad visa upp senaste nyheterna som jag fastnat för och som precis inkommit till butikerna, blandat kläder & prylar. Denna månad går mycket i grått vilket är väldigt populärt just nu. Jag själv har svårt att motstå dessa helgråa dresser, de två till höger på bilden ovan är dessutom i mysig merinoull som håller barnet varmt och torrt. Finns tyvärr inte i butik men beställs enkelt hem från name it's hemsida, kände på kvaliten i deras butik och känns väldigt härligt!
 
Andra fina nyheter är musikmobilen i form av en luftballong och de söta kanin-vantarna, båda från Elodie Details. På bilden högst upp är byxan till vänster + tröjan till höger från Newbies exklusiva kollektion som endast säljs på Kappahls hemsida (och troligtvis i Newbies enda butik som finns i Mood-gallerian). Klädsetet i mitten på översta bilden är Livly's senaste print and I LOVE IT! Finns på deras hemsida och i butiken på Birger Jarlsgatan och kollektionen innehåller allt möjligt som byxor, bodys, mössor, pyjamasar osv.
 
Publicerat i 2015
Taggar: baka / bakverk / dop / doptårta / doptårtor / inspiration / tårta

Tårt-inspiration

{ DOPET }
 
I går spånade jag på tårtor till dopet och kontaktade olika personer som jag blivit tipsad om, men alltså 1600 kr för två tårtor känns ju som ett rån! Så jag pratade med bästis som tyckte jag kunde göra egna, och i dag beställde jag produkter på nätet från sidan "Strössel och annat". Jag har en klar bild av hur jag vill att de ska se ut men jag som aldrig gör tårtor ser det här som en riktig utmaning... Vi får väl se hur det blir sen.
 
Den här dagen har varit så himla mysig, att mötas av Leons leende varje morgon är oslagbart. Och när man får sova 8 h i sträck på natten är det svårt att inte vara på bra humör när man vaknar hehe. Nu ska jag brygga kaffe och hälla ner i min take away-mugg, fylla på vattenflaskan och lägga ner Leon i vagnen för om ca 45 minuter ska vi vara på kontroll hos BVC. Undrar hur mycket han vuxit denna gång!
 
Min moodboard för hur tårtorna ska se ut. Bilderna är lånade från google.

Taggar: baka / bakverk / dop / doptårta / doptårtor / inspiration / tårta
Kommentarer (0)
Publicerat i 2015

Lyxa till

God morgon! I går var vi på födelsedagsfirande hela kvällen och när vi kom hem vid åtta stod matkasse + fruktkorg från City gross utanför dörren. Lagade första rätten och den var absolut godkänd 👍🏻 Efter en god natts sömn sitter jag nu på sängen med en kopp gott kaffe i handen. Leon ammade lite vid åtta och sedan somnade han om så då smet jag ut ur rummet och passade på att ta en efterlängtad dusch. Det är verkligen klyshigt men sant att det känns som en lyx att duscha när man har en bebis hemma hehe. 
 
I dag hade jag tänkt att vi ska gå ut på promenad om någon timme och dela ut dopkorten som kom med posten i går! Många bor i närheten så vi tar med oss en del kort och delar ut på vägen, resten skickar vi med posten. Ca en och en halv månad kvar tills det är dags så gäller att komma igång med planering av tårta och psalmer. Vi kommer dessutom ha en vän som ska sjunga så kommer nog bli superfint!